Новини компаній

Виробництво вантажних причепів в Україні набирає обертів

В наші дні бортовий причіп або причіпна техніка з іншими варіантами кузовної надбудови (наприклад, цистерна, самоскид, контейнеровоз, автовоз та ін.) відіграють важливу роль у вантажних перевезеннях.

Навіщо може знадобитися купити вантажний причіп?

В сучасних умовах є необхідність перевозити вантажі великих обсягів, але разом з тим власники бізнесу мають економити на транспортних витратах, так як вартість палива і оплата послуг водіїв суттєво збільшують собівартість вантажів, що перевозяться.

причепи

Якщо основна вантажівка не може вмістити увесь вантаж, то аби перевезти його, є два рішення:

  1. Здійснити ще одну поїздку із залишком вантажа. Проте, це збільшує витрати на паливо та оплату водія, поступово, з кожною новою поїздкою, зростають і амортизаційні витрати вантажного автомобіля.
  2. Причепити додатковий причіп вантажний, який допоможе в рамках однієї поїздки впоратися з перевезенням всього об`єму.

В наші дні ви можете використовувати для додаткового збільшення навантаження автотехніки і збільшення обсягів перевезень причіп бортовий відкритого типу або під тентом, якщо мова йде про більшість типових вантажів, наприклад, товари народного споживання (продукти харчування, одяг, побутова техніка, медикаменти та ін.). Якщо маєте справу із харчовими та технічними, зокрема легкозаймистими, рідинами, тоді причіпна техніка матиме у якості кузовної надбудови герметичну цистерну. Для перевезень сипких вантажів (щебінь, ґрунт, добрива, зернові, олійні та плодоовочеві культури) використовують причепи та напівпричепи із самоскидами, зерновозами, які можуть розвантажуватися назад, вбік, або взагалі на три сторони. Коли потрібно перевозити великогабаритні вантажі, наприклад, генератори, контейнери, сільгосптехніку, нові автомобілі та автобуси, тоді використовують спеціальну причіпну техніку (контейнеровози, автовози, трали).

причепи

Де замовити новий бортовий причіп власного виробництва в Україні?

Для сучасних умов, в яких працює український бізнес, буде недостатнім і малоефективним купити вантажний причіп серійного типу на відомих заводах, що виготовляють вантажні автомобілі та причіпну техніку. Бортові платформи, самоскиди, автоцистерни, контейнеровози, автовози, трали на базі причіпної техніки мають враховувати індивідуальні побажання клієнтів по таких параметрах, як вантажопідйомність, габарити та форма кузовної надбудови, її поперечний переріз, напрямки розвантаження тощо.

Якщо вам замало тих пропозицій по вантажній причіпній техніці, яку пропонують автомобільні заводи, пропонуємо звернутися на Завод спецтехніки Техкомплект. Починаючи з 2022 року, завод має ліцензію на виготовлення будь-якої причіпної техніки в Україні. Власне виробництво пропонує бортові платформи відкритого типу та під тентом, самоскиди, зерновози, цистерни для автопаливозаправників, трали, контейнеровози та ін. Повну інформацію про виробництво причепів та напівпричепів та ціни на них можна отримати у відділі продажів заводу.

Інше в категорії