Новини важкої атлетики

Основні етапи підготовки електромереж Дніпропетровщини до зими завершені, – ДТЕК

Основні етапи підготовки електромереж Дніпропетровщини до зими завершені, – ДТЕК

ДТЕК завершив ключові етапи підготовки електричних мереж Дніпропетровської області до проходження опалювального сезону.

Про це повідомив генеральний директор ДТЕК Дніпровські електромережі Андрій Терещук під час пресбрифінгу.

Зазначається, що компанія виконує всі необхідні заходи для забезпечення надійного електропостачання регіону в зимовий період.

“Напередодні опалювального сезону ДТЕК Дніпровські електромережі продовжує інвестувати в стійкість мереж та розвивати їх. Зокрема, загальний обсяг інвестицій уже становить 902 млн грн. Крім того, ми створили резервний аварійний запас і сформували 250 бригад, які готові працювати 24/7 для відновлення електропостачання після аварій. Ми робимо все можливе, аби максимально захистити наші ключові об’єкти”, – зазначив Терещук.

Він наголосив, що до кінця року планується оновити ще 58 енергооб’єктів, відремонтувати 286 км ліній та розчистити 784 км ліній від чагарників. Це важливо, аби під час зимових заметілей гілки не пошкоджували лінії електропередач і не виникали аварії.

Терещук додав, що компанія ще влітку оновила систему інформування про графіки відключень електроенергії, щоб мешканці області могли планувати свій день. Система сповіщень дозволяє бачити чіткий графік на наступний день без світло-сірої зони. Перевірити його можна через чат-боти у Viber та Telegram, а також на сайті компанії.

Раніше повідомлялося, що ДТЕК Ріната Ахметова завершив ключові етапи підготовки електричних мереж Київської області до проходження опалювального сезону.

Інше в категорії