Автоновини

Детейлінг автомобіля в Києві на RE:AVTO – від полірування до нанокераміки

Детейлінг автомобіля це комплексний процес, що складається з ряду процедур, покликаних на те, щоб відновити чи підтримувати зовнішній вигляд вашого автомобіля в ідеальному стані.

Особливо актуальним детейлінг є для жителів великих міст, де дороги й клімат постійно впливає на стан авто.

В цьому контексті, одним з найоптимальнішим рішенням є нанокераміка для авто, основною задачею якої є захист кузову автомобіля від пошкоджень.

Полірування авто: навіщо це потрібно?

Полірування — це перший і важливий етап догляду за авто, що допомагає зберегти блискучість лакофарбового покриття авто. При щоденній експлуатації, кузов авто піддається безлічі впливів, що призводять до мікротріщин, подряпин та втрати блиску.

Полірування надає можливість відновити ідеальний вигляд авто, прибравши поверхневі дефекти і створивши рівну, глянсову поверхню. Та окрім естетичного фактору, полірування також має й практичне значення. Адже воно є ключовим етапом перед нанесенням захисних покриттів, на кшталт нанокераміки.

Нанокераміка — надійний захист для вашого авто

Нанокерамікою називається захисний матеріал, що наносять на поверхню кузову авто для захисту його від негативних зовнішніх факторів. В детейлінг центрі RE:AVTO ви можете замовити послугу нанесення нанокераміки, яка має численні переваги:

  • вона захищає від подряпин й пошкоджень: шар цього матеріалу створює бар’єр між лакофарбовим покриттям і навколишнім середовищем, знижуючи ризик механічних пошкоджень;
  • гідрофобний ефект: всі рідини стікають з поверхні авто, знижуючи потребу у регулярних візитах на мийку;
  • стійкість до УФ впливу: нанокераміка захищає лакофарбове покриття від вигорання на сонці, що особливо важливо у міських умовах;
  • довготривалість ефекту: завдяки використанню нанокераміки ви можете захистити зовнішній вигляд на декілька років.

Догляд за автомобілем після нанокераміки

Після виконання цієї процедури варто дотримуватись декілька простих правил догляду за авто, щоб зберегти її захисні властивості на максимальний термін. Ось кілька з них:

1. Перші два тижні після нанесення відмовтеся від миття авто й використання агресивних хімічних засобів.

2. Частіше протирайте авто м’якими серветками, або користуйтеся спеціальними засобами для догляду за керамічними покриттями.

3. Якщо ви помітили складне забруднення, зверніться до спеціалістів для професійного очищення.

Чому варто обрати RE:AVTO

RE:AVTO є одним з провідних детейлінг центрів Києва, спеціалісти компанії мають багаторічний досвід у роботі з інноваційними захисними покриттями для авто.

Завдяки тому, що центр використовує високоякісні продукти від топових брендів – якісний, довготривалий результат гарантовано.

Подбайте про свій автомобіль зверніться в RE:AVTO, де вам допоможуть вберегти його від негативного впливу зовнішніх факторів та подовжуючи його експлуатаційний термін якомога довше.

Інше в категорії