Новини боксу

Едді Гірн: “Джошуа не пробачить себе, якщо не погодиться на реванш із Дюбуа”

Едді Гірн: "Джошуа не пробачить себе, якщо не погодиться на реванш із Дюбуа"

Едді Гірн, промоутер екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, переконаний, що його підопічний захоче провести реванш із володарем титулу IBF Даніелем Дюбуа.

“У Джошуа є можливість одразу ж побитися за титул чемпіона світу в надважкій вазі проти хлопця, якого, на наш погляд, він повинен був перемогти. Ми всі віримо, що він може побити Дюбуа. Я не думаю, що Ей Джей пробачить себе, якщо не погодиться на реванш. Як на мене, він скаже: “Давайте поб’ємося знову”. Так що ми все дізнаємося цього тижня.

Джошуа не хоче перемогти нокаутом. Він хоче стати чемпіоном світу в надважкій вазі. На цьому етапі нам нічого не дасть перемога над Деонтеєм Вайлдером, Джо Джойсом або Ділліаном Вайтом. Вона ніяких не вплине на результат нашого бою з Дюбуа. Я розумію, можливо, таким чином Джошуа отримав би психологічний імпульс, але у нас немає для цього часу. Ми закінчили відновлення. Воно закінчилося після боїв з Усиком. Ми провели чотири поєдинки, а потім вийшли на Дюбуа. Якщо Бен Девісон і Джошуа вірять у цей шлях, то, можливо, ми так і зробимо”, – сказав Хірн.

Нагадаємо, що 21 вересня Дюбуа нокаутував Джошуа в п’ятому раунді в головній події вечора боксу на лондонському стадіоні “Вемблі”.

Інше в категорії