Новини футболу

Єгипетський Замалек проявляє інтерес до Серхіо Рамоса

Єгипетський Замалек проявляє інтерес до Серхіо Рамоса

Серхио Рамос, Getty Images

Єгипетський Замалек проявляє інтерес до колишнього захисника Севільї, Реала та ПСЖ Серхіо Рамоса.

Повідомляється, що поки що єгипетський клуб не зробив офіційної пропозиції легендарному футболісту, який, як і раніше, знаходиться в пошуку нової команди. Крім Замалека, на захисника претендують клуби із Саудівської Аравії та МЛС.

Нагадаємо, ще в середині червня Севілья оголосила про розлучення з 38-річним іспанцем. Рамос – вихованець Нервіонців, і виступав за Севілью до 2005 перед своїм переходом в мадридський Реал. У 2023 році захисник повернувся до рідного клубу.

Серхіо провів 37 матчів за Севілью у сезоні-2023/24. Захисник забив у них сім голів та віддав одну результативну передачу.

Ще навесні повідомлялося, що на гравця претендують низка клубів із Саудівської Аравії, МЛС, Японії та Туреччини. Зокрема виявляв інтерес до підписання Рамоса Інтер Маямі, за який виступає українець Сергій Кривцов. Нещодавно на Серхіо Рамоса з’явився новий претендент – бразильський Васку та Гама.

Також президент мексиканського Монтеррея Папа Норієга розповів, що клуб планував здійснити підписання Рамоса, проте не зміг пройти квоту легіонерів.

В минулому розіграші чемпіонату Єгипту Замалек посів третє місце. Учора, 27 вересня, команда стала переможцем Суперкубку КАФ, обігравши у серії пенальті Аль-Ахлі (1:1, 4:3 по пенальті).

Джерело

Інше в категорії