Новини футболу

Інтер Маямі без Кривцова, але з Мессі, який повернувся після травми, обіграв удома Філадельфію Юніон

Інтер Маямі без Кривцова, але з Мессі, який повернувся після травми, обіграв удома Філадельфію Юніон

Лионель Месси. Фото – Getty Images

Інтер Маямі в рамках ліги МЛС зіграв удома проти Філадельфії Юніон – команда Херардо Мартіно відсвяткувала перемогу з рахунком 3:1.

У стартовому складі Інтера Маямі вийшов Ліонель Мессі – аргентинець був поза грою з середини липня, коли отримав травму у фіналі Копа Америка-2024 проти Колумбії (1:0).

Саме Мессі став головним героєм зустрічі – своїми точними ударами на 26-й та 30-й хвилинах він оформив дубль, а перед фінальним свистком асистував Луїсу Суаресу. Хоча саме Філадельфія Юніон відкрила рахунок уже у дебюті зустрічі зусиллями данця Мікаеля Уре.

Таким чином, у 13 матчах сезону МЛС-2024 Мессі набрав неймовірні 29 балів за системою гол+пас (в активі Лео 14 забитих м’ячів та 15 асистів).

Український захисник Інтер Маямі Сергій Кривцов цього разу не потрапив у заявку на гру – у п’яти останніх матчах він сумарно провів на полі лише одну хвилину.

Після 28 матчів Інтер Маямі впевнено очолює турнірну таблицю Східної Конференції МЛС – підопічні Херардо Мартіно на 10 очок випереджають Цинциннаті, що йде другим.

Свій наступний поєдинок Інтер Маямі проведе в ніч із 18 на 19 вересня проти Атланти.

  • МЛС. 28-й тур

Інтер Маямі – Філадельфія Юніон – 3:1 (2:1)
Голи: Мессі, 26, 30, Суарес, 90+8 – Уре, 2.

Джерело

Інше в категорії