Новини футболу

Ексвінгер Шахтаря та Челсі Вілліан може стати партнером Яремчука в Олімпіакосі

Ексвінгер Шахтаря та Челсі Вілліан може стати партнером Яремчука в Олімпіакосі

Виллиан. Фото – Getty Images

Вінгер Вілліан, відомий виступами за Шахтар та Челсі, може найближчим часом стати гравцем грецького Олімпіакосу.

Як стало відомо, 36-річний бразилець має намір відвідати Афіни, щоб провести переговори щодо можливого переходу. У Греції, на відміну від європейських топ-чемпіонатів, трансферне вікно відчинене до 11 вересня.

Нагадаємо, Вілліан виступав за донецький Шахтар з 2007 по 2012 роки. Бразилець у складі Гірників виграв Кубок УЄФА-2009, чотири чемпіонати України, по 3 рази виграв Кубок та Суперкубок України.

З 2013-го по 2020-й лівий вінгер захищав кольори Челсі. У 2022-му приєднався до Фулгема, минулого літа контракт з ним був продовжений ще на рік. У сезоні 2023/24 бразилець у складі Дачників зіграв 37 матчів, забив п’ять голів і віддав два асисти. Клуб та гравець вирішили не продовжувати стосунки.

За Олімпіакос з нинішнього сезону виступає український форвард Роман Яремчук. Він уже встиг забити дебютний м’яч за новий клуб у матчі другого туру грецької Суперліги проти Афіни Калліфея (2:1).

Олімпіакос стартував з трьох перемог у грецькій Суперлізі і за додатковими показниками посідає у ній перше місце, випереджаючи ПАОК.

Джерело

Інше в категорії