Новини Львів

В одному місті на Львівщині оперативні служби двічі допомагали жінкам, які потребували медичної допомоги

ФОТО: ДСНС у Львівській області

Вчора, 11 серпня, у місті Новий Розділ, що на Львівсьщині, рятувальники, правоохоронці та медики двічі допомагали літнім жінкам, які у власних помешканнях потребували медичної допомоги. Про це повідомила пресслужба ДСНС у Львівській області.

Так, у неділю, о 11:08 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в м. Новий Розділ на бульвар Довженка, 8 Стрийського району на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку впала та не може самостійно відчинити двері квартири власниця, 1950 року народження.

Пожежно-рятувальним відділенням 11-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Новий Розділ за допомогою автодрабини надано доступ працівникам поліції та швидкої для потрапляння в квартиру, де знаходилася власниця, яка потребувала медичної допомоги.

Цього ж дня о 17:30 надійшло повідомлення, що в м. Новий Розділ на бульвар Довженка, 12 Стрийського району на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку тривалий час не виходить на зв’язок та не відчиняє двері квартири власниця, 1952 року народження.

Раніше повідомляли, трагедія на Харківщині: у гуртожитку згоріла 17-річна дівчина (ФОТО)

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою автодрабини надано доступ працівникам поліції та швидкої для потрапляння в квартиру, де знаходилася власниця та потребувала медичної допомоги. Після огляду медиків потерпілу госпіталізовано в Новороздільську міську лікарню.

Джерело

Інше в категорії