Новини Сімферопіль

У Бахчисарайському районі Криму поховали військового РФ, який загинув на війні проти України

У Бахчисарайському районі Криму поховали військового РФ, який загинув на війні проти України

Могили російських військових, ілюстративне фото   У Бахчисарайському районі Криму поховали військового РФ, який загинув на війні проти України

У Криму у селі Углове 26 жовтня поховали військового РФ, який загинув на війні проти України, повідомляє підконтрольна Росії адміністрація Бахчисарайського району.

Згідно з повідомленням, загиблий Анатолій Абакіров 1999 року народження вступив до лав російської армії у серпні цього року, а вже 12 жовтня стало відомо про його смерть. Російська влада повідомляє, що він воював на території Донецької області. Про подробиці його загибелі не повідомляється.

Як встановили Крим.Реалії, кількість підтверджених осіб кримчан, які були вбиті в лавах російської армії на війні проти України, перевищила 880 осіб.

У серпні лідерами за кількістю «похоронок» стали Керч та Севастополь. Серед усіх серпневих некрологів сім стосуються 810-ї бригади морської піхоти Чорноморського флоту РФ. Майже всі її військовослужбовці були вбиті на території Курської області Росії, де з серпня триває наступальна операція ЗСУ.

Роскомнагляд (Роскомнадзор) намагається заблокувати доступ до сайту Крим.Реалії. Безперешкодно читати Крим.Реалії можна за допомогою дзеркального сайту: https://dfs0qrmo00d6u.cloudfront.net. Також слідкуйте за основними подіями в Telegram, Instagram та Viber Крим.Реалії. Рекомендуємо встановити VPN.

Інше в категорії