Новини Суми

Мешканку Шостки вітали зі 100-річним ювілеєм

Мешканку Шостки вітали зі 100-річним ювілеєм

24 жовтня свій 100-річний ювілей святкувала жителька Шосткинської громади ШЕРСТЮК Парасковія Панасівна.

Зі словами щирих побажань міцного здоров’я, злагоди та миру ювілярку привітали керівник апарата Шосткинської районної військової адміністрації Світлана МАКАРЕНКО, начальник управління соціального захисту населення Шосткинської районної державної адміністрації Юлія БЕЖЕВЕЦЬ, голова та представники Шосткинської міської ради.

Передали теплі слова вітання ювілярці від голови Сумської обласної військової адміністрації генерал-лейтенанта Володимира АРТЮХА, тимчасово виконуючого обов’язки голови Шосткинської районної військової адміністрації Оксани ТАРАСЮК та Департаменту з питань соціальної політики, ветеранів та реінтеграції Сумської обласної державної адміністрації. З побажаннями здоров’я і перемоги вручили Почесну грамоту, квіти, подарунки.

Народилася Парасковія Панасівна у селі Горбове Новгород-Сіверського району Чернігівської області у селянській родині, була найменшою дитиною із шести дітей. Перенесла голодомор 1932-1933 років. У червні 1942 року була вивезена на примусові роботи до Німеччини, де перебувала до травня 1945 року. У 1945 році повернулась до міста Шостка, влаштувалась на роботу до Шосткинської центральної районної лікарні санітаркою, де працювала до виходу на пенсію. Має одного сина, одну онуку та одного правнука. Син разом зі своєю дружиною доглядає за Парасковією Панасівною, повідомили в Шосткинській РВА.

Інше в категорії