Новини Одеса

В Одесі нагородили переможців фестивалю мистецтв «Біла акація»

В Одесі завершився міський дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Біла акація», який став джерелом натхнення для його учасників і всіх, хто причетний до світу творчості.

Близько 150 творчих колективів та окремих виконавців – учнів і вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти Одеси – показали свої таланти у номінаціях «Концертно-виконавська майстерність» (вокально-хорове мистецтво, хореографічне мистецтво, театральне мистецтво, вокально-хореографічна композиція) та «Художньо-виконавська майстерність» (образотворче мистецтво).

19 жовтня в Одеському палаці дитячої та юнацької творчості «Біла акація» пройшли гала-концерт і нагородження переможцівта учасників фестивалю. Вони отримали заслужені нагороди – кубки, дипломи, грамоти та подяки.

Під час заходу було представлено виставку мистецьких робіт дитячої художньої творчості, присвячену Одесі, її історії та колориту.

Фестиваль проводився з метою сприяння творчому розвитку дітей, пошуку і підтримки юних талантів, формування іміджу міста як привабливого культурного центру України.

джерело

Джерело

Інше в категорії