Новини Полтава

Брифінг про програму підтримки громадян «Національний кешбек»

Брифінг про програму підтримки громадян «Національний кешбек»

На брифінгу в офіційному медіацентрі Полтавщини заступник начальника Полтавської ОВА Максим Калінін розповів про програму «Національний кешбек» у межах Всеукраїнської платформи «Зроблено в Україні».

Він зауважив, що учасниками програми стали вже 43 виробники із Полтавщини. Нині у переліку підприємств – виробники молочної та м’ясної продукції, хліба, солодощів, круп, олії, дитячого харчування, а також одягу та шкарпеток, парфумів і косметичних засобів, ліків і меблів.

«Мета ініціативи – підтримка українців у складні часи та сприяння розвитку місцевого виробництва. Купуючи товари вітчизняного виробника, ви отримуєте 10% від їх вартості на вашу спеціально створену банківську карту. Нарахований кешбек можна буде перевірити на наступний день в застосунку Дія. Накопичені кошти надходитимуть щомісяця до 20 числа. Максимальна сума кешбеку – 3 тисячі гривень на місяць», – розповів Максим Калінін.

Повернені кошти можна використовувати на медичні послуги, спорт, кіно та ресторани, оплату комунальних послуг, транспорт, мобільний зв’язок. Є можливість задонатити на Збройні сили України або купити військові облігації. Зняти готівку за кешбек неможливо.

Процес підключення кешбеку простий і доступний через офіційний сайт або мобільний застосунок Дія.

Нині «Національний кешбек» працює у повному обсязі, у вересні тривало бета-тестування. 11 жовтня відбувся повноцінний запуск проєкту. Вже з 20 жовтня всі, хто створив картку для виплат кешбеку отримають кошти.

Інше в категорії