Війна

Комплексне лікування алкоголізму і наркоманії

Комплексне лікування алкоголізму і наркоманії

Вагомим кроком у житті залежної людини – є прийняття особистого рішення до змін, у напрямку одужання. Різні почуття відчуває залежний, що стикнувся з хворобою. Хтось перебуває у постійних страхах перед змінами, а комусь байдуже своє життя, і життя рідних людей.

Але, наша сьогоднішня історія про щасливі сім’ї, про взаєморозуміння і любов. А саме, про залежних від хімічних речовин людей, що продуктивно одужують, і своїм прикладом надихають інших.

Психо соціальний тренінг-центр “На грані” у Вінниці пропонує професійну підтримку, і авторські програми у допомозі залежним від алкоголю і наркотиків людям. Кількість задоволених роками одужуючих – є гордістю багаторічної сумлінної праці, кожного спеціаліста.

Комплексний підхід “На грані ” направлений у декілька етапів. Кожен з яких важливий і індивідуальний. Отже розглянемо з вами послідовність якісного формування здорової особистості.

Детоксикація – очищення організму від шкідливих речовин, комплекс вітамінних добавок, нормалізація сну і мислення, є одним із перших допоміжних методів наркологічного реабілітаційного центра “На грані”. Після чого психотерапевтами нашого реабілітаційного центру пропонують обрати метод лікування. Завдяки індивідуальним, а також груповим терапіям, у залежного пацієнта з’являється ясність і розуміння особистого захворювання. Постійна підтримка фахівців, створює для залежних людей атмосферу спокою і безпеки.

Психологічна реабілітація “На грані ” Вінниця направлена на допомогу людям у зміні мислення, навичкам здорового аналізу, пропрацюванні внутрішніх бар’єрів, а також налагодженні стосунків у сім’ї.

Вже не секрет, що алкоголізм вважається наркотичною хворобою, і нічим не слабше за вживання хімічних речовин ( наркотиків ). Але, методи лікування “На грані” індивідуальні, враховуючи багато факторів і особливостей організму.

Кодування – окремий метод лікування, що забезпечує на великий термін алкозалежного до огиди щодо спиртного. А також, супровід психолога на протязі часу одужання, мотивує залежного до удосконалення особистого “я”.

Терапевтичні заходи нашого тренінг-центру “На грані” на протязі багатьох років допомагають співзалежним сім’ям у налагодженні стосунків. Ціла програма розроблена нашими лікарями – психіатрами, соціальними психологами, медичними психологами, для розуміння і вирішення проблеми залежність у родині – створює у сім’ї повне оновлення стосунків.

Фахівці нашого реабілітаційного центру “На грані” добре справляються із цим завданням. Вони допоможуть забути старі образи, налагодити та зміцнити стосунки у сім’ї. Прищеплюють нову модель поведінки із залежним після виписки, щоб виключити зриви та закріпити успіх реабілітації.

Ми допоможемо вам у комплексі, здобути певні навики, що допоможуть вам знову радіти життю. Для вас 24/7 працюють наші фахівці, при любих стадіях розвитку алкоголізму або наркоманії. Не зволікайте – прийшов час змінити своє життя на краще.

Інше в категорії