Новини Чернівці

“Було накладено арешт”: Клічук пояснив, чому не продали приміщення колишнього тролейбусного управління

"Було накладено арешт": Клічук пояснив, чому не продали приміщення колишнього тролейбусного управління

Аукціон на продаж нежитлових приміщень колишнього тролейбусного управління скасували через те, що суд наклав арешт на одне із приміщень.

Про це на пресконференції повідомив мер Роман Клічук.

“За останній час відбулися два підпали. Поліція відкрила кримінальну справу з дивним підґрунтям про можливе порушення охорони праці на Чернівецькому тролейбусному управлінні, якого там вже немає 12 років. Але ця справа була відкрита. Суд наклав арешт на одне із приміщень, через що аукціон скасували. Після того міська рада подала апеляцію й оголосила аукціон знову. І ці підпали не вплинули на ціну приміщень. Там горіло сміття, яке було всередині”, – пояснив Роман Клічук.

За його словами, були претенденти, які цікавилися приміщення колишнього тролейбусного управління.

“Цікавилися умовами продажу. Але, можливо, накладений арешт відлякав претендентів. З нашого боку ми все організували чесно і прозоро. Участь міг прийняти будь-хто з України або зарубіжні інвестори. А далі це вже ринок”, – сказав мер.

Клічук нагадав, що тут буде торговий центр.

“Ми би хотіли, щоб у місто зайшов інвестор, який би побудував торговий центр з різноманітними послугами”, – зазначив Роман Клічук.

Що відомо

У серпні стало відомо, що у Чернівцях виставили на аукціон колишнє тролейбусне депо, що знаходиться на проспекті Незалежності, 129. Його стартова ціна становила 116 мільйонів гривень.

Наприкінці серпня сталася пожежа у приміщеннях колишнього тролейбусного депо. Там горіло майже 300 кв м.

У вересні стало відомо, що аукціон на продаж приміщень колишнього тролейбусного депо не відбувся. Його виставили на аукціон повторно з ціною двічі нижкою.

Інше в категорії