Новини Тернопіль

Вакцина «ВАКСІГРИП ТЕТРА» вже в Оксфорд Медікал!

Вакцина «ВАКСІГРИП ТЕТРА» вже в Оксфорд Медікал!

Вакцина «ВАКСІГРИП ТЕТРА» вже в Оксфорд Медікал!

  • Надійний спосіб захисту від грипу
  • Для дорослих та дітей
  • Консультаційна зустріч з лікарем входить у вартість

Консультація терапевта / педіатра + вакцинація – 950 грн

ПОКАЗИ:

Вакцина “ВаксігрипТетра” призначена для профілактики грипу 4 штамів: 2 вірусу штаму А, 2 вірусу штаму В, має ряд показань для застосування, головне з яких – захист дорослих і дітей від 6 місяців від грипу і його ускладнень.

Також, вакцинація буде необхідною людям, які:

  • працюють в дитячих колективах і місцях скупчення людей;
  • мають ослаблений імунітет і часто хворіють;
  • мають високий ризик важких наслідків – хворі з цукровим діабетом, захворюваннями органів дихання, серця та судин, жінки, які планують вагітність тощо.

ЧОМУ ВАЖЛИВО ВЧАСНО ВАКЦИНУВАТИСЯ?

Грип – це вірусне респіраторне захворювання, яке супроводжується вираженим гарячковим синдромом та ураженням нервової системи. Під час грипу ми відмічаємо сильний біль у мʼязах і суглобах, гарячку, виражений головний біль, втрату апетиту.

Грип не тільки виснажує організм пацієнта, а й призводить до тяжких ускладнень, зокрема з боку центральної нервової системи. Грип особливо небезпечний для вагітних жінок та пацієнтів із хронічними захворюваннями.

Тому ми наголошуємо, що сезонна вакцинація від грипу дозволяє в рази знизити ризики ураження і значно полегшує перебіг захворювання при можливому інфікуванні.

СКІЛЬКИ ДІЄ ВАКЦИНАЦІЯ?

Противірусні антитіла, які виробляються протягом 10-15 днів з моменту введення вакцини проти грипу, зберігаються в організмі та захищають його від проникнення вірусу на протязі не менше ніж 12 місяців.

Склад вакцини Ваксігрип®Тетра відповідає рекомендаціям ВООЗ і рішенню Європейського Союзу стосовно складу вакцин проти грипу сезону 2024/2025.

Захистіть себе та близьких – заплануйте вакцинацію!

Консультація терапевта / педіатра + вакцинація – 950 грн
Для запису телефонуйте: (068) 752 52 52
м. Тернопіль, вул. Руська, 17, вул. Качали, 5, просп. С. Бандери, 41.

Інше в категорії