Новини Сімферопіль

Армія Білорусі розпочала перевірку боєздатності ВПС та ППО – Міноборони Білорусі

Армія Білорусі розпочала перевірку боєздатності ВПС та ППО – Міноборони Білорусі

Техніка білоруської армії на посиленні охорони кордону з Україною, 19 вересня 2024 року   Армія Білорусі розпочала перевірку боєздатності ВПС та ППО – Міноборони Білорусі

В армії Білорусі розпочали черговий етап перевірки зʼєднань та військових частин, повідомило 30 вересня Міноборони країни.

Основний акцент перевірки – на готовності та здатності виконувати завдання за призначенням військовими частинами і підрозділами Віськово-повітряних сил і військ протиповітряної оборони, кажуть у відомстві.

«Особовому складу, зокрема військовозобовʼязаним, призваним із запасу, належить виконати весь комплекс заходів з підготовки озброєння, військової та спеціальної техніки до застосування, вийти в призначені райони», – вказано у повідомленні.

Олександр Лукашенко підтримав повномасштабне російське вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року і дозволив використовувати територію, військову інфраструктуру і повітряний простір Білорусі для вторгнення російської армії й обстрілів українських міст, жертвами чого стали десятки тисяч мирних українців.

Проти Білорусі запровадили міжнародні санкції через підтримку російського вторгнення в Україну.

Від початку повномасштабної війни Росії проти України на території Білорусі майже безперервно проводяться військові навчання, а Україна посилює свої кордони на білоруському напрямку.

Роскомнагляд (Роскомнадзор) намагається заблокувати доступ до сайту Крим.Реалії. Безперешкодно читати Крим.Реалії можна за допомогою дзеркального сайту: https://dfs0qrmo00d6u.cloudfront.net. Також слідкуйте за основними подіями в Telegram, Instagram та Viber Крим.Реалії. Рекомендуємо встановити VPN.

Інше в категорії