Новини Харків

Через російський “шахед” на Харківщині загорівся ліс

Зранку ворог атакував Краснокутську громаду.

За добу унаслідок ворожих ударів постраждали четверо людей.

Рано-вранці 30 вересня російські військові атакували Краснокутську громаду у Богодухівському районі. О 5:13 безпілотний літальний апарат типу “шахед” влучив між селищем Краснокутськ і селом Качалівка, загорілася лісова підстилка. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Внаслідок удару БПЛА “Шахед” горіла лісова підстилка на площі три гектари”, — розповів Синєгубов.

Минулої доби росіяни обстрілювали Богодухівський, Куп’янський, Харківський, Ізюмський і Куп’янський райони. Близько 11:30 ворог ударив по селу Одноробівка у Золочівській громаді (Богодухівщина). Були пошкоджені п’ять двоповерхових будинків, амбулаторія, приміщення старостату, будинок культури та господарчі споруди. Поранень зазнали 59-річна і 49-річна жінки.

Приблизно о 14:00 під обстріл потрапило селище Куп’янськ-Вузловий. Там загорілися причіп, машина, господарча споруда та мопед. У селі Руські Тишки (Харківський район) горіла трава на площі два гектари.

По селу Богуславка на Ізюмщині окупанти ударили з авіації. Унаслідок обстрілу постраждали 25-річний чоловік і 85-річна жінка. Було пошкоджене фермерське господарство і 17 приватних будинків.

Увечері обстрілювали село Ковалівка на Куп’янщині та місто Куп’янськ. Після ударів горіли будинок, господарча споруда та машина

Пізно увечері ворог бив по селу Одноробівка та селищу Золочів. Керована авіабомба влучила за межі Одноробівки у поле. У Золочеві авіабомба впала на території агрокомплексу.

Золочів. Фото: Олег Синєгубов Золочів. Фото: Олег Синєгубов

Як писав UA-NEWS.in.ua, росіяни атакували автівку Червоного Хреста на Харківщині. Обстріл стався у Подолах.

Автор: Ганна Ткаченко

Джерело

Інше в категорії