П’ятниця, 27 Вересня, 2024

Війна

Новини Чернівці

У парку Чернівців почнуть ремонтувати доріжки: 11 мільйонів гривень вистачить лише на половину робіт

У парку Чернівців почнуть ремонтувати доріжки: 11 мільйонів гривень вистачить лише на половину робіт

У Центральному парку Чернівців наступного тижня планують почати ремонт доріжок.

Про це у коментарі повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк.

На роботи за тендером виділили понад 11 мільйонів гривень. Їх буде виконувати ТОВ “Енергетично-дорожнє будівництво”. Фірма наразі ремонтує кільце на вулицях Галицький Шлях-Хотинська.

Водночас Василь Зазуляк зазначив, що не вистачить коштів, щоб зробити повністю усі доріжки. Асфальт замінять на доріжка біля вулиці Головної, на центральній алеї, біля атракціонів та біля вулиці Федьковича. Але роботи виконають орієнтовно від центрального входу до Літнього театру.

“Маємо багато скарг на поганий стан доріжок у парку. Тому цього року зробимо поточний ремонт доріжок. Сподіваємося, що підрядник наступного тижня зможе розпочати роботи. Але їх не вдасться зробити повністю. Наступного року їх будемо доробляти”, – сказав Василь Зазуляк.

У міській раді кажуть, що при ремонті доріжок орієнтувалися на ескізні рішення переможців конкурсу.

“Ми не планували ставити плитку. Я у багатьох європейських парках бачив, саме асфальтне покриття. Воно вважається м’якшим для тих, хто бігає по асфальту. А враховуючи, що у парку багато зелені бітум не нагрівається. Тож асфальт – це хороше рішення”, – вважає Василь Зазуляк.

Інше в категорії

Завантажити ще Завантаження...No more posts.