Війна

В Польщі українка вчинила злочин, який шокував навіть досвідчених поліцейських

В Польщі українка вчинила злочин, який шокував навіть досвідчених поліцейських

В Польщі молода українка вчинила злочин, який шокував навіть місцеву поліцію. В місті Бжезіни на автобусній зупинці в звичайному смітнику перехожіпомітили тіло новонародженого немовляти. Поліцейські миттєво розпочали пошуки, залучивши свідків та камери відеоспостереження.

Вони з’ясували, що матір’ю мертвої дитини є 18-річна українка. Відомо, що вона народила дитину живою, але чомусь просто як непотріб викинула її в смітник. Її та ще трьох її родичів затримала поліція. Родичам інкримінують приховування фактів та сприяння у вчиненні злочину.

Тим, хто знайшов немовля вже мертвим у смітнику виявився пасажир, який очікував автобус на зупинці, повідомляє видання In Poland.

Як повідомили в окружній прокуратурі Мінська-Мазовецького, 18-річна українка народила немовля у робітничому хостелі між кімнатою і ванною. Розтин показав, що на 37-му тижні вагітності дитина народилася живою і здоровою. Пологи у породіллі викликали сильну кровотечу. Тож вона вирушила до лікарні, а дитину просто обмотала поліетиленовим пакетом і викинула у смітник.

Жінка наполягає, що не знала про вагітність. Будь-яка жінка, яка народжувала дитину, зрозуміє, що це аж ніяк не може бути правдою при здоровому глузді матері.

Зараз громадянці України, яка вбила свою дитину, висунули звинувачення у дітовбивстві, але після проведення психіатричної експертизи кваліфікація злочину може змінитися.

Інше в категорії