Новини

Пісні Назарія Яремчука змінили світосприйняття цілого покоління

Пісні Назарія Яремчука змінили світосприйняття цілого покоління

    Документальна біографічна драма «Яремчук: Незрівнянний світ краси» показує історію першої української попзірки Назарія Яремчука.

Чи може пісня змінити світосприйняття цілого покоління? Досвід Назарія Яремчука доводить, що може. 1971 року уся країна наспівувала хіт «Червона рута». Здійнялася небачена до того хвиля популярності української музики. А почалося все з того, що простому карпатському юнакові понад усе хотілося співати.

"Київ ББ".

Фільм знято за ініціативи доньки співака Марії Яремчук. Спершу планувалося, що стрічка вийде на екрани у 2021, коли співакові виповнилося б 70 років. Згодом дата релізу зсунулася.

Продюсували фільм Максим Сердюк та Марія Яремчук. Родина Назарія Яремчука надала особисті архіві артиста, його щоденники та листи, які стали основою фільму. Записи концертів та інтерв’ю шукали по державних архівах. У фільмі містяться рядки з особистого щоденника співака. За допомогою штучного інтелекту створили звучання, максимально наближене до реального голосу пана Назарія. Своїми спогадами про першу українську поп-зірку діляться також ті, хто працював з ним за життя, та учасники ВІА «Смерічка».

Пісні Назарія Яремчука змінили світосприйняття цілого покоління

          ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

    Як ми працюємо:

Щоб дізнатись, чи працює потрібний тобі кінотеатр, перейди в наш телеграм-канал: https://t.me/plankiua.

    Відміна сеансу:

Якщо твій сеанс буде перервано, не хвилюйся, Планета Кіно поверне тобі квитки!

Що робити — читай на нашому сайті в розділі «Допомога».

Зверни увагу! Під час та після тривалих повітряних тривог, ми отримуємо багато запитів через масові скасування сеансів. У таких випадках ми можемо відключити телефонну лінію у разі перевантаження, а час нашої відповіді в месенджерах та на пошті через велику чергу може займати до однієї доби.

                  Гардероб:

Ми вирішили, що гардероб під час війни не працюватиме. Черга до гардеробу, що змушує глядачів затримуватися в кінотеатрі, та сигнал тривоги — комбінація, якої ми прагнемо уникнути. Для нас важливо, щоб у разі повітряної тривоги глядачі могли максимально швидко дістатися укриття та мали з собою власні речі. До того ж, через нестабільну ситуацію з електроенергією та теплопостачанням у залах може бути прохолодно.

Інше в категорії