Новини Івано-Франківськ

ТЦК просить прикарпатців зважати на “підривну діяльність” щодо мобілізації у соцмережах та не реагувати на неї

ТЦК просить прикарпатців зважати на “підривну діяльність” щодо мобілізації у соцмережах та не реагувати на неї

Щодо власників окремих телеграм-спільнот на Прикарпатті, які сприяють зриву мобілізації, відкрили відповідні кримінальні провадження. ТЦК та СП області радять краянам не брати участі у таких групах.

Про це пише “Галка” з посиланням на Івано-Франківський центр комплектування та соціальної підтримки.

“Прихильникам та власникам телеграм-каналів повідомляємо про те, що нещодавно було відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 114-1 Кримінального Кодексу України щодо окремих мешканців Івано-Франківської області, які “за допомогою Telegram каналів в мережі Інтернет вчиняють дії спрямовані на перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період”, – йдеться у повідомленні.

У ТЦК нагадують, тривають заходи загальної мобілізації військовозобов’язаних віком від 18 до 60 років на території області.

Як писала “Галка”, в Івано-Франківську посилили мобілізацію.

“Ці заходи є нагальною необхідністю. Особливо зараз, коли на лінії зіткнення точаться запеклі бої, коли наші воїни-герої завдають ворогу величезних втрат на Сході, Півдні України, території Харківської області, проводять блискавичний наступ на території Курської області російської федерації. Бойовим бригадам потрібне мотивоване та навчене за стандартами НАТО поповнення”, – наголошують у ТЦК.

Інше в категорії