Новини Чернгів

Погрожував ножем та зірвав золотий ланцюжок: у Чернігові затримали грабіжника

У Чернігові поліцейські встановили особу та затримали місцевого жителя, причетного до пограбування. Чоловік наразі перебуває в СІЗО.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області на своєму офіційному сайті.

29 липня зранку до поліції звернулася 59-річна містянка із заявою про розбійний напад. Жінка пояснила поліцейським, що у під’їзді будинку, де вона мешкає, на неї напав невідомий.

Чоловік підійшов до заявниці ззаду, схопив її за золотий ланцюжок на шиї та приставив до боку предмет, який потерпіла сприйняла як ніж. Жінка спробувала кричати, проте нападник заявив їй, що зараз вб’є. Після цього він зірвав з потерпілої золотий ланцюжок з хрестиком, травмувавши їй шию, а потім втік.

Поліцейські встановили, що до розбійного нападу причетний 34-річний чернігівець, раніше судимий за вбивство, грабіж та крадіжку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБРАЗИВСЯ НА РОДИНУ: У БАХМАЧІ ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ ПОГРОЖУВАВ ПІДІРВАТИ БУДИНОК РАЗОМ ІЗ ДІТЬМИ

Слідчий поліції розпочав кримінальне провадження за фактом розбою, вчиненого в умовах воєнного або надзвичайного стану (ч. 4 статті 187 Кримінального кодексу України). Затриманому загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі слідство готує повідомлення чоловіку про підозру та вирішує питання обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.

Фото – Поліція Чернігівської області.

Источник

Інше в категорії