Новини Львів

Поліція назвала причину масштабної ДТП з потерпілими у Львові (ФОТО)

ФОТО: ГУНП у Львівській області

Сьогодні, 18 липня, о 9:53 на просп. Червоної Калини в районі ТЦ «ВАМ» міська маршрутка №41 в’їхала в опору. Внаслідок ДТП, дев’ятьох осіб травмовано. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

На місці події працюють правоохоронці – встановлюють обставини зіткнення, уточнюють особисті дані водіїв транспортних засобів, а також потерпілих.

Раніше повідомляли про дві ДТП, які сталися одна неподалік іншої у Сихівському районі. Згодом у поліції Львівщини повідомили, що зіткнення спровокувало маршрутне таксі, водію якого стало погано.

Фото: ГУНП у Львівській області

«Водію маршрутного автобуса «БАЗ», 64-річному мешканцю Львівського району, під час руху стало зле, внаслідок чого він втратив керування транспортним засобом. Некерований автобус зіштовхнувся з легковиками «КІА» та «Шкода», які рухались в попутному напрямку», – йдеться у повідомленні.

Відтак «Шкода» перекинулась, а далі – зіштовхнулась з автомобілем «БМВ», водійка якого зупинилась перед пішохідним переходом. Після цього, автобус продовжив рух та виїхав на узбіччя, де скоїв наїзд на електроопору.

Фото: ГУНП у Львівській області

ФОТО: ГУНП у Львівській області

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали дев’ятеро осіб. Наразі медики уточнюють діагнози потерпілих.

На місці події продовжують працювати поліцейські – встановлюють обставини ДТП, уточнюють особисті потерпілих та збирають речові докази.
Вирішується питання щодо правової кваліфікації.

Джерело

Інше в категорії