
Свята вже на порозі, а це означає, що на столах знову з’являться знайомі класичні страви – Олів’є, “Ніжинськи” та крабовий салат. Але цього року можна трохи урізноманітнити традиційне меню та здивувати рідних і гостей новинкою – салатом “Аншлаг”.
Його простий, але оригінальний рецепт підготувала фудблогерка @vistovska_cooking, і він уже обіцяє стати справжнім хітом на святковому столі. Поєднання ніжних шампіньйонів, соковитих крабових паличок та яєць робить цю страву не тільки смачною, а й ситною.
Переглянути цей допис в Instagram
Інгредієнти:
- Крабові палички – 250 г
- Шампіньйони – 300 г
- Цибуля – 2 шт
- Яйця – 5 шт
- Зелень
- Майонез, сіль, перець
Приготування:
Наріжте шампіньйони пластинками та обсмажте на олії, підсоливши. Додайте нарізану півкільцями цибулю і смажте до золотистої скоринки.Зваріть яйця та наріжте скибками.Крабові палички поріжте великими шматочками навскіс.Змішайте всі інгредієнти в мисці, додайте майонез, сіль та перець.Прикрасьте зеленню і подавайте на стіл.
Салат виходить надзвичайно смачним і миттєво зникає зі святкового столу, ставши улюбленцем усіх гостей.














































































