Субота, 18 Жовтня, 2025

Війна

Новини

М»ЯСО ЯКОЇ ПТИЦІ КРАЩЕ НЕ ЇСТИ АБО ПРО ЩО Б»ЮТЬ НА СПОЛОХ ОНКОЛОГИ

М»ЯСО ЯКОЇ ПТИЦІ КРАЩЕ НЕ ЇСТИ АБО ПРО ЩО Б»ЮТЬ НА СПОЛОХ ОНКОЛОГИ

Чому куряче м'ясо небезпечне і чому краще їсти індичку – про це розповіла в інстаграмі Anna Romaiskaya – жінка, яка «вижила після раку, щоб допомагати іншим».

«Ми всі з вами живі люди. Не всі — здорові. Але так вже є. Кожен із нас сам обирає: що їсти, а що – ні.

У кожного — свій шлях, свої причини і своє бачення. Я не знала те, що знаю сьогодні, і ціна цих знань – дуже висока. Дуже.

Все, що ви зараз читаєте — це наукові дані. У коментарях всі посилання — ви можете самостійно ознайомитися. Це багаторічні дослідження, які збирала пані @dr.natalia_pavliuk — лікар, що працює з онкопацієнтами та реанімаційними випадками. Лікар який лікує, а не маскує», – розповіла жінка.

З її слів, ніхто не каже, що курка = рак, але є ланцюжок факторів, які формують ґрунт для онкології: генетичні мутації, токсичне навантаження, хронічне запалення, спосіб життя. І харчування — один із цих факторів.

М»ЯСО ЯКОЇ ПТИЦІ КРАЩЕ НЕ ЇСТИ АБО ПРО ЩО Б»ЮТЬ НА СПОЛОХ ОНКОЛОГИ 

Індичка vs курка: чому індичка корисніша?

Перша причина: селекція

За останні 60 років курку успішно селекціонували у бройлерів. Саме тому сьогодні курчата зростають у 3-4 рази швидше! Майже весь промисловий продукт сьогодні – це бройлери.

РЕЗУЛЬТАТ:

  • Економічно вигідно
  • Постійні хвороби, проблеми з ногами та серцем
  • Змінена структура білка та склад м'яса

Індичка селекції не піддалася. Селекціонери створили Broad Breasted White, але індики почали масово помирати від проблем із здоров'ям, пов'язані із селекцією.

Друга причина: склад м'яса

Курка бройлер:

  • більше води, менше поживних речовин:
  • високий рівень Omega 6;
  • змінена структура білка;
  • швидке зростання – неправильне
  • формування тканин;
  • птах у постійному запаленні.

Індичка:

  • повільне зростання – правильна структура тканин;
  • краще співвідношення Omega 6/Omega
  • більше вітаміну В12, цинку, селени
  • природна структура білка.

Чому куряче м'ясо може провокувати рак?

М»ЯСО ЯКОЇ ПТИЦІ КРАЩЕ НЕ ЇСТИ АБО ПРО ЩО Б»ЮТЬ НА СПОЛОХ ОНКОЛОГИ 

М»ЯСО ЯКОЇ ПТИЦІ КРАЩЕ НЕ ЇСТИ АБО ПРО ЩО Б»ЮТЬ НА СПОЛОХ ОНКОЛОГИ 

М»ЯСО ЯКОЇ ПТИЦІ КРАЩЕ НЕ ЇСТИ АБО ПРО ЩО Б»ЮТЬ НА СПОЛОХ ОНКОЛОГИ 

М»ЯСО ЯКОЇ ПТИЦІ КРАЩЕ НЕ ЇСТИ АБО ПРО ЩО Б»ЮТЬ НА СПОЛОХ ОНКОЛОГИ 

Цей текст має винятково інформаційний характер і не призначений для встановлення діагнозів або самостійного лікування.

Інше в категорії

Завантажити ще Завантаження...No more posts.