Чому куряче м'ясо небезпечне і чому краще їсти індичку – про це розповіла в інстаграмі Anna Romaiskaya – жінка, яка «вижила після раку, щоб допомагати іншим».
«Ми всі з вами живі люди. Не всі — здорові. Але так вже є. Кожен із нас сам обирає: що їсти, а що – ні.
У кожного — свій шлях, свої причини і своє бачення. Я не знала те, що знаю сьогодні, і ціна цих знань – дуже висока. Дуже.
Все, що ви зараз читаєте — це наукові дані. У коментарях всі посилання — ви можете самостійно ознайомитися. Це багаторічні дослідження, які збирала пані @dr.natalia_pavliuk — лікар, що працює з онкопацієнтами та реанімаційними випадками. Лікар який лікує, а не маскує», – розповіла жінка.
З її слів, ніхто не каже, що курка = рак, але є ланцюжок факторів, які формують ґрунт для онкології: генетичні мутації, токсичне навантаження, хронічне запалення, спосіб життя. І харчування — один із цих факторів.
Індичка vs курка: чому індичка корисніша?
Перша причина: селекція
За останні 60 років курку успішно селекціонували у бройлерів. Саме тому сьогодні курчата зростають у 3-4 рази швидше! Майже весь промисловий продукт сьогодні – це бройлери.
РЕЗУЛЬТАТ:
- Економічно вигідно
- Постійні хвороби, проблеми з ногами та серцем
- Змінена структура білка та склад м'яса
Індичка селекції не піддалася. Селекціонери створили Broad Breasted White, але індики почали масово помирати від проблем із здоров'ям, пов'язані із селекцією.
Друга причина: склад м'яса
Курка бройлер:
- більше води, менше поживних речовин:
- високий рівень Omega 6;
- змінена структура білка;
- швидке зростання – неправильне
- формування тканин;
- птах у постійному запаленні.
Індичка:
- повільне зростання – правильна структура тканин;
- краще співвідношення Omega 6/Omega
- більше вітаміну В12, цинку, селени
- природна структура білка.
Чому куряче м'ясо може провокувати рак?
Цей текст має винятково інформаційний характер і не призначений для встановлення діагнозів або самостійного лікування.