Війна

Такого не чекав ніхто: “швидка” екстрено забрала головного претендента на “золото” Олімпіади (ФОТО)

Такого не чекав ніхто: "швидка" екстрено забрала головного претендента на "золото" Олімпіади (ФОТО)

Олімпійські мрії особливо цінні тим, що чекати на їхнє здійснення і багато працювати доводиться цілих чотири роки. І особливо прикро, коли непередбачувані обставини руйнують їх в останній момент. 

Справжній розпач переживає італійський спортсмен, стрибкн у висоту, Джанмарко Тамбері

Золотий медаліст Олімпіади в Токіо був головним претендентом на перемогу у сьогоднішньому фіналі стрибків у висоту на Олімпіаді-2024. Проте, ймовірно, виступити йому там не вдасться, а навіть якщо і силою волі він змусить себе до цього, то очікуваного результату буде вкрай важко досягнути.

Сьогодні спортсмена забрала “швидка” просто з олімпійського селища в Парижі.

За словами українського борця Жана Беленюка, карета швидкої допомоги забрала італійського стрибуна біля олімпійського селища.

“Тільки що на моїх очах швидка забрала італійського стрибуна в висоту Джанмарко Тамбери. Біля олімпійського селища.. ЗМІ днями писали, що в нього пішло каміння нирками, напевно його стан погіршився, а фінал зі стрибків у висоту вже сьогодні ввечері..”, — написав Беленюк на своїй сторінці у Telegram.

Як пише “Суспільне Спорт”, фінал чоловічих стрибків у висоту відбудеться у змагальний день суботи, 10 серпня. Початок — о 20:00 за київським часом. Участь у ньому візьме Олег Дорощук — єдиний з трьох українців, що подолали кваліфікацію.

Інше в категорії