Війна

“Хотілося б “пролетіти” з таким прогнозом”: синоптик ошелешила змінами в погоді, що наближаються (ФОТО)

"Хотілося б "пролетіти" з таким прогнозом": синоптик ошелешила змінами в погоді, що наближаються (ФОТО)

Не встигли українці хоч якось відійти від пекельної спеки та відключень світла, як нам знову це все прогнозують. В деяких регіонах України температура повітря сягне +40. 

Невтішний прогноз, в якому, за словами авторки, вона сама хотіла б помилитися, опублікувала Наталка Діденко, пише 0342.ua

Як видно на карті, особливо спекотно буде і на заході України. 

“Уважно. За попередніми прогнозами!! в Україну через тиждень, орієнтовно з 13-14 серпня, повернеться сильна спека. Температура повітря може досягати +32+37 градусів, подекуди вище. Тут на прогностичній карті на 15-те серпня навіть з’явилися +40 градусів”, – написала Наталка Діденко.

Аномальна спека повертається в Україну, Синоптик Наталка Діденко

Синоптик спрогнозувавала, коли спека в Україні піде на спад 

За спостереженнями синоптика, спаду цієї аномальної спеки доведеться чекати довго – температура почне спадати лише з 19 серпня.

“Ще раз наголошую – прогноз орієнтовний, завчасність завелика, проте хай прогноз не справдиться, але підготуватися і подумати ніколи не завадить. Щиро бажаю собі “пролетіти” із таким прогнозом”, – підкреслила синоптик. 

Особливо насторожує той факт, що із спекою в Україні пов’язані відключення світла і є знову дуже велика ймовірність, що ми повернемося до жорстких графіків погодинних відключень електропостачання в таких умовах.

Інше в категорії