Привітання

Привітання з Великоднем

Привітання з Великоднем у віршах

  1. Христос Воскрес! Хай світло свята Зігріє душі ваші чистотою. Нехай весняна пісня дзвінко в лавах Наповнить серце радістю святою.
  2. Воскресіння світле, диво благодатне, З Великоднем вас вітаю щиро. Хай ангели небесні, милосердні, ясні Оберігають завжди від зла і віри.
  3. Христос Воскрес! Радіймо в цей день Любов’ю в серці, з миром в душі. Хай Божа ласка сяє у кожній сім’ї, Хай благодать з нами буде вічно.
  4. Воскреслий Христос хай оберігає, Віру, надію і любов дарує. Великодні дзвони хай дзвенять І благословення нам несуть.
  5. Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Хай Великодній радісний цей час Наповнить кожне серце щастям, Спокоєм та миром на весь рік.
  6. Великдень святий! Віруймо в чудо, Хай щастя у кожний дім завітає. Хай радість свята наповнить серця, І мир у кожній родині панує.
  7. Воскресіння святе хай принесе У серця наші мир і добро. Христос Воскрес! Радіймо разом, І щастя, здоров’я хай буде багато.
  8. Великодній день благословенний, Хай буде радість нам дарувати. Христос Воскрес! Хай звуки дзвонів Любов і мир у серця знову кличуть.
  9. Христос Воскрес! В цей день ясний Хай кожен серцем зрозуміє, Що з Божою ласкою у світі Нам бути завжди в мирі й добрі.
  10. Великдень святий хай наповнить серця Любов’ю, миром, вірою святою. Христос Воскрес! Хай ця весна Принесе надію, щастя з тобою.

Привітання з Великоднем у прозі

  1. З Великоднем вас вітаю! Бажаю миру, любові та благословення в кожному дні вашого життя. Нехай серце наповнюється радістю і теплом.
  2. Христос Воскрес! Нехай ця світла подія принесе вам безмежне щастя, здоров’я та благодать. Бажаю вам натхнення та успіхів у всіх починаннях.
  3. Зі світлим святом Великодня! Нехай у вашій родині завжди панує злагода, взаєморозуміння та любов. Нехай Божа ласка завжди буде з вами.
  4. Вітаю вас із Великоднем! Хай цей день буде наповнений радістю, миром та добром. Нехай ваші серця сяють від щастя і віри.
  5. З Великоднем! Бажаю вам світлих і радісних днів, наповнених теплом і благословенням. Нехай у вашому житті буде багато щасливих моментів.
  6. Христос Воскрес! Бажаю вам і вашій родині здоров’я, щастя та Божого благословення. Хай мир і злагода завжди панують у вашому домі.
  7. Вітаю вас зі святом Великодня! Нехай цей день принесе вам багато радості, любові та натхнення. Хай у вашому житті буде більше світлих моментів.
  8. Зі святом Великодня! Нехай ваші серця наповнюються радістю та спокоєм. Бажаю вам міцного здоров’я, успіхів та щасливих миттєвостей.
  9. Вітаю з Великоднем! Бажаю вам миру, благополуччя та Божого благословення. Хай у вашому житті буде більше радісних подій та щасливих моментів.
  10. З Великоднем! Нехай у цей світлий день ваше життя наповнюється радістю, любов’ю та добром. Бажаю вам гармонії та благословення у всіх справах.

Інше в категорії