Привітання з Днем народження

Привітання з Днем народження татові

Привітання з Днем народження татові


Татусю, сьогодні найпрекрасніше свято – день твого народження. Прийми найтепліші побажання. Нехай кожен твій день перетвориться на свято. Нехай буде прихильною до тебе доля. Міцного здоров’я, справжньою удачі, миру і благополуччя тобі, наш любий тато. Татку, будь міцним і здоровим, живи довго і щасливо до ста років. Нехай у всіх справах тебе супроводжує успіх. Нехай хата буде повною чашею, і в ній завжди живуть мир, любов і затишок.


З Днем народження, милий тато! Найрідніша, улюблений і дорогий чоловік – це ти! А ще ти для мене – найкращий друг і порадник! В твій День народження мені хочеться побажати тобі так багато! Міцного здоров’я, гарного настрою, натхнення і нових планів, здійснення мрій, вірних друзів і всього іншого, що разом могло б скласти твоє щастя!


 

Привітання з Днем народження татові у віршах

У День народження таткові
Ніжно прошепчу.
Татко, «папулєчка»,
Я тебе люблю.
Нема за тебе дорожчого,
Немає відданішого, ріднішого,
Немає за тебе молодшого,
Немає за тебе розумнішого.
Ти моя опора,
Ти мій ідеал.
Ти по життю, татко,
Надійний мій причал.


Наш славний і рідний, найкращий у світі,
З тобою нам завжди затишно й світло.
Ти гарний господар і батько чудовий,
Даруєш турботу та море любові.

Спасибі за ласку, за руки умілі,
Що вмієш підтримати словом і ділом,
Що в рідному домі надійно та щиро,
Живи нам на радість у щасті та мирі,

Хай Бог милосердний з високого неба
Дарує усе, чого тобі треба,
А Матінка Божа – цариця свята –
Дарує щасливі і довгі літа!


У небеснім просторі, де світяться зорі,
Де місяць серпанком пливе,
Хай Матір Господня зі своїм Синочком
Несе тобі щастя земне.

Хай промінчик сонця, як ангелик з неба,
Прилетить і сяде на плече,
Нехай за нас обійме й ніжно поцілує,
Щоб ти відчув, як ми любимо тебе.



Дорогий тату, вітаю тебе з днем народження. Бажаю тобі міцного здоров’я, посмішок і гарного настрою. Нехай всі печалі і негаразди, розтануть, як сніг, нехай удача оселиться в твоєму домі назавжди. Благополуччя тобі, достатку і всіх гараздів. Нехай Господь оберігає тебе від невдач. Нехай доля буде прихильною до тебе.


Батько! Вітаю тебе з Днем Народження! Бажаю тільки процвітання в сім’ї, реалізації всіх планів, які підуть на реалізацію твоєї мрії! Обіймаю і бажаю бути енергійним все життя! Бажаю не відступати перед будь-якими труднощами, рости в обраних тобою цікавих напрямках, нескінченної віри в себе і незатухающего вогню в очах, а також підкорення нових вершин! Щоб кожен твій день був щасливим, кожний годину було зоряним, кожна хвилина життя сяяла щастям! Щоб ти завжди перебував в оточенні близьких розуміючих людей, а також безліч цілей і бурхливого бажання згортати гори! В цей день хотілося б побажати тобі міцного здоров’я, бо без нього нічого іншого не буде, а далі за списком: людського щастя, великих успіхів у сім’ї та на роботі! Не забуду і про повагу в колі друзів та колективі, завжди залишайся на позитивній хвилі!


Тату, любий, коханий,

З днем народження, мій рідний!

Нехай йдуть хвороби мимо

Найдальшою стороною.

Щоб завжди ти висипався

І з усмішкою день зустрічав,

Щоб з мамою не лаявся,

Не сумував і не бурчав.

Нехай успіх з тобою буде,

Сили будуть нехай завжди,

Нехай диво хоч маленьке

Відбувається іноді в твоєму житті!


Любий мій татку, цього чудового дня хочу сказати тобі спасибі, що подарував мені це життя, що радував і балував мене щодня, що завжди поруч у скрутну хвилину. Бажаю тобі міцного здоров’я, сімейного щастя, везіння та удачі у всіх справах. Бажаю, щоб ти завжди залишався молодий душею та тілом. З днем народження, любий мій тату!


Нехай волошками цвітуть літа прекрасні,
Нехай здійсняться тисячі бажань,
Щоб доля дарувала тільки щастя,
Ні грама бід, ні крапельки страждань.
Життя хай квітне, мов вишневий сад,
І кожен день усміхнено радіє,
А доля подарує зорепад
Здоров’я, миру, успіхів, надії.
Усмішок глибоких, як дно океану,
Й міцного кохання — без меж і обману.


Сьогодні найпрекрасніший свято на землі – день народження мого тата. Низько вклоняюся тобі за все, що ти зробив для мене. Ти – батько, з великої літери. Ти – мій ідеал і приклад у всьому. Від щирого серця вітаю тебе зі святом, Нехай цей день буде найяскравішим і запам’ятовуючим в твоєму житті. Нехай не лякають тебе року, адже всі вони твоє багатство, твоя мудрість, твій досвід. Нехай здоров’я не підводить тебе, нехай удача буде частим гостем. Нехай рідні і близькі оточують тебе любов’ю і увагою.



Хай ладяться справи у тебе, татусь,
Тобою пишаюсь, за тебе молюсь,
Бажаю тобі довгих, світлих років,
Хай лине удача із різних боків,
З днем народження, татусю,
Самий кращий чоловік,
Еталон добра і волі.
Довгим буде хай твій вік.

За підтримку тобі вдячна,
Мудрість лагідних порад.
Зберегти бажаю дружбу
Нашу років 100 підряд.

Хочу, щоб завжди здоровим
І успішним в справі був.
Те, що ти моя опора,
Щоб ніколи не забув.


Татко! Хочу подякувати тобі за все, що ти для мене робив. Я пам’ятаю все: наші ігри і дурощі, як голосно ми сміялися і кричали, як весело гуляли, як ти прикривав перед мамою мої витівки. Ти навчив мене всьому, що я вмію і знаю. Ти мій герой! За тебе!


Мій улюблений папка! В цей значущий для тебе день хочу побажати, щось таке особливе. Ти ще зовсім молодий у мене! Щоб завжди збувалися всі твої мрії та потаємні бажання. Будь-які твої задуми і вчинки давалися тобі легко і успішно. Нехай у твоєму житті будуть тільки приємні і радісні несподіванки. З величезною любов’ю твоя донька!


Будь завжди здоровим, з негодою не знайся,
Та років до ста молодим залишайся,
Кохай що є сили, турботи долай,
Надію та віру у серці плекай,
Вітаю тебе, мій рідненький тато,
Хай завжди у серці твоїм буде свято!


Дорогий татко, вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю тобі міцного здоров’я, великого везіння у всьому. Нехай твоє життя буде довгим і щасливим, нехай на твоєму шляху зустрічаються тільки надійні друзі. Бажаю тобі міцного здоров’я, посмішок і гарного настрою. Нехай всі печалі і негаразди, розтануть, як сніг, нехай удача оселиться в твоєму домі назавжди. Благополуччя тобі, достатку і всіх благ. Нехай Господь оберігає тебе від невдач. Нехай доля буде прихильною до тебе.



Привітання з Днем народження татові прозою

Коханий татусю, ти мій захист і опора, мій друг і товариш. В твій день народження, бажаю бадьорості духу, довголіття, богатирського здоров’я. Нехай поруч завжди крокують віра, надія і любов. Успіху тобі у всіх починаннях. З днем народження!


Вітаю тебе з Днем народження, мій найкращий у світі татусю!??? Ти – мій наставник по життю та мудрий учитель. Ти – моя опора, на яку завжди можна розраховувати. Я бажаю тобі, татко, побільше ???радості в житті. Щоб здоров’я було міцнішим за ?діамант. Успіху у бажаному, і щоб шлях до твоїх цілей був якомога легшим. Нехай у тебе все буде добре, і навіть у ці сірі воєнні будні яскравий ☀️промінчик сонця знаходив тебе та робив твій світ яскравішим! Вітаю тебе, мій дорогий татко!❤️????❤️


Мій дорогий і улюблений тато! Ти – людина, яка з гордістю носить найпочесніше звання в світі – БАТЬКО. Ти завжди будеш для мене еталоном і ідеалом чоловіка. Твоя мудрість і розуміння завжди допоможуть мені в скрутну хвилину. Твоя любов і ласка заспокоять і додадуть впевненості. В твій День Народження я хочу побажати тобі терпіння. Адже діти (особливо дочки) – дуже вибагливі і примхливі «квіти життя». Ще хочу побажати тобі довгих років життя – адже онукам і правнукам теж стане в нагоді твій досвід і знання. І найголовніше – здоров’я тобі, щоб ти міг ще довгі роки радувати нас всіх своєю посмішкою і теплими словами! Ми дуже любимо тебе! З Днем народження!


Любимий тато, я вітаю тебе з усією щирістю і теплотою мого серця зі святом твого Дня народження! Я проситиму Небо, щоб твоє життя було довгим і щасливим. Я бажаю тобі, щоб все добре складалося з роботою, щоб всі справи, які ти починав, закінчувалися успіхом. Будь здоровий! Нехай ваші з мамою почуття не згасають з плином днів. Дай Бог, щоб між вами завжди були присутні взаєморозуміння і душевна теплота. Я дуже люблю тебе, тату! Спасибі тобі за все! Будь безмежно щасливий і здоровий душею і тілом!


З Днем народження вітаю,

Всього найкращого бажаю!

Тату, будь завжди щасливий,

День не буде хай тужливий.

Нехай у всьому щастить завжди,

Не сумуй ти ніколи.

Тепла в домі я бажаю,

Міцно тебе обіймаю!


Тату, сьогодні твій день народження. Цей день особливий. На жаль, я не часто говорю, як сильно люблю тебе, але знай, що ти та мама — найголовніші люди в моєму житті. Хочу сказати тобі спасибі за все, що ти зробив для мене. Цьому немає ціни. Бажаю тобі найприємнішого життя. Нехай збудуться всі твої мрії та бажання. Проведімо цей день на повну. З Днем народження!


Інше в категорії