Привітання з Днем народження

Привітання з Днем народження своїми словами

 

Привітання з Днем народження своїми словами


З Днем народження! Здоров’я, успіхів, достатку і величезного людського щастя!


Нехай завжди будуть здорові твої близькі і рідні люди, а щастя в твій дім хай приходить без запрошення. Вітаннячка!


Привітання з Днем народження своїми словами у прозі

З Днем народження!? Хоч зараз немає впевненості, що буде далі, але є тверде розуміння з ким. Тільки з такою сильною?, чуйною?, відважною з великим теплим серцем людиною❤️, як ти, не лячно рухатися вперед! Міцності, твердості, непохитності, і головне щастя та багато багато любові, і тільки щирих поглядів навколо!?? Блискавичної Перемоги!


В цей час чарівний, у святковий день
Бажаю радості й достатку повних жмень.
Будь радісною, любою, щасливою
І до ста літ — здоровою й красивою.

Радій життю і здійснюй власні мрії,
Хай втіляться уквітчані надії,
Хай злагода з тобою поруч йде.
Із днем народження вітаю я тебе!


Вітаю тебе з днем ​​народження! Від щирого серця бажаю тобі залишатися такою ж радісною, жіночною, усміхненою, сміливою і життєрадісною. Відчувати себе щасливою людиною – значить, мати можливість любити і радувати себе і оточуючих, мріяти, вірити в краще, прагнути до успіху, отримувати від долі несподівані приємні сюрпризи. Нехай тобі завжди посміхається удача, а поставлені на найближчий час мети якомога швидше втілюються в життя. Благополуччя, міцного здоров’я, внутрішньої опори, особистісного росту, гармонії в родині, турботи і підтримки близьких, сонця в душі і безмежного добра! Зі святом тебе, з Днем народження!



Мені б хотілося подарувати тобі зорі і місяць, але вони і так дивляться зверху на тебе одну. З днем ​​народження, місяцеподібну, нехай мрії твої будуть реальніший, ніж хмари в небі. Бажаю тобі бадьорого настрою і вночі, і вдень, щоб серце палало вогнем.


Вітаю тебе з Днем народження! Хочеться побажати тобі побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень. Щоб крутилася голова від любові, а земля йшла з-під ніг від щастя. Щоб тебе завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, щоб твого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань. Побільше тобі в житті посмішок і позитиву. Живи, мрій, люби, світися, насолоджуйся, дивуйся!


Прийми найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження.
Насамперед бажаю тобі міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаю щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди.
Нехай тебе у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців,а робота приносить тільки задоволення і творчі перемоги.
Наснаги та усіляких гараздів і довгих щасливих літ!


День народження — це завжди трохи смутку по роках, що минають, і більше радості, адже цікаві життєві події, які очікують попереду приносять нові враження, позитивні емоції і цінний досвід.


Прийміть в цей день вітання наші щирі.
Ми дякуєм Богу, що ви у нас є,
Хай силу й здоров’я Господь вам дає.
Хай квітнуть дні яскравим цвітом
І будуть в них сердечність і тепло,
Щоб у житті було чому радіти,
А смутку в душі ніколи не було.



Нехай Ваш День народження буде сповнений щасливих годин та особливих моментів, які ви будете пам’ятати протягом довгого довгого часу!


Що красномовніше всіх слів? Вчинки. Саме вони свідчать про справжні почуття і думки, вони сильніше слів і є критерієм істини. А що кажуть вчинки? Що ми, гості, відклали нагальні справи, навели марафет, начистили взуття, наділи парадні сукні, сіли на автобус, потім на метро і приїхали сюди, щоб привітати «новонародженого». А це значить, що він нам доріг. Зрушимо келихи за нього, за його міцне здоров’я!


Вітаю Вас з Днем народження! Здоров’я, здоров’я, здоров’я! Хай Бог береже Вас та Ваших рідних! Пишаюсь Вами! Ви взірець для молоді та майбутніх поколінь! Всіх благ!


Привітання з Днем народження своїми словами у віршах

З днем народження щиро вітаю,
Щастя і здоров’я я Тобі бажаю,
Хай сміється доля, як калина в лузі,
Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі.
Нехай Тебе щастя, як дощ обливає,
Нехай Тебе радість завжди зустрічає,
Нехай Тебе любить хто милий душі,
Цього я бажаю Тобі від душі.


В день народження Твій ми з тобою радієм
І сердечно бажаєм, щоб збулись Твої мрії.
Щоб пливло тобі щастя з роси і води,
Щоб жить – не тужить і не знати біди !
А коли б сумувати на мить довелось,
Пам’ятай, що про Тебе турбується хтось.



Сонячної життєвої погоди, райдужного настрою, вітру яскравих пригод. Нехай Божа поміч стане парасолькою в непогожі дощові дні!


У твій день народження я бажаю тобі всього самого доброго і світлого! Нехай любов яскраво горить у твоєму серці, діти радують тебе, здоров’я не підводить, на роботі все йде успішно, а в будинку завжди живуть щастя, успіх і благополуччя!


З днем народження! Бажаю, щоб не вік керував тобою, а ти віком. Бажаю завжди перебувати у відмінному настрої. Бажаю відчувати себе впевнено в будь-якій ситуації, що склалася, і так чи інакше, домагатися успіху. Бажаю володіти неймовірним терпінням і чарівністю. Бажаю не боятися вирушати на пошуки нових ідей, емоцій, відчуттів. Бажаю в будь-яку погоду життя залишатися сміливим, респектабельним.


На незбагненному цім світі,
Де на долоні все, як є —
Вам День народження привітно
Сьогодні руку подає.
В цей день Вас щиро привітають
Колеги, друзі і рідня.
Здоров’я, щастя побажають
І море радості щодня.
А від мене прийміть дарунок:
Троянди у рясній росі,
Палкого сонця поцілунок,
Весну у всій своїй красі.
До Вас хай сила вітру лине
На журавлиному крилі.
Хай в Вас живуть душа дитини
І мудрість Матінки-Землі.
Нехай Вас завжди в теплім домі
Чекають люблячі серця.
Бажаю Вам не знати втоми
Доводить справи до кінця.
А щоб чудове Ваше свято
В душі лишило добрий слід,
Прийміть від мене цю присвяту
Й живіть, як мінімум, — сто літ.


День народження – це твоє свято, а також свято твоїх кращих друзів. Адже ти вмієш в цей день вишукано пригощати нас делікатесами так, що ми такого блаженства не можемо довго забути. Бажаю, щоб успішно минав час між твоїми днями народження, а твої можливості пригощати нас постійно поліпшувалися.



В цей прекрасний день я щиро вітаю тебе з днем ​​народження, з днем, коли твоя душа повинна розкрити двері для щастя, а серце з радістю буде приймати добрі побажання. Нехай буде в житті багато спалахів веселощів, блискучих перемог, п’янкого натхнення, впевненого прагнення і неймовірних відчуттів любові.


З Днем народження! Всього самого доброго, щастя, безмежного, як океан, здоров’я, взаєморозуміння в сім’ї, багато грошей, удачі, живого оптимізму, хороших, відданих друзів, люблячих сердець, впевненості в своєму майбутньому, яскравого життя. Нехай всі справи успіх вершить і ангел хай завжди зберігає!


Бажаю побільше в житті позитиву, вірних рішень, вірних друзів і правильних життєвих поворотів!


В день народження твій
Жити бажаю з мрією,
Не хворіти, не сумувати,
Позитив отримувати.

І нехай кожен твій крок
Десь там в небесах
Зірка осяває.
Життя люби ти завжди!

 

 

Бажаю в цей день тобі
Всього доброго в долі.
Щоб сонце шлях твій освітило,
Любові побільше в житті було!

Тепла, затишку, доброти,
З начальством бути завжди на ти,
А решта — не біда.
Успіхів, перемог тобі завжди!


З Днем народження! Бажаю сонця, тепла, миру, радості, грошей, успіхів у всіх починаннях, любові, благополуччя, здійснення найзаповітніших бажань, здоров’я і натхнення! Нехай життя дарує багато приємних сюрпризів, друзі завжди оточує тебе, а очі іскряться від щастя!


Інше в категорії