Привітання з Днем народження

Привітання з днем народження другу

Привітання з днем народження другу


Вітаю тебе, друже, від щирого серця з днем народження! Нехай сьогодні, в цей чудовий день, життя твоє стане більш наповненим, більш щасливим та цікавим. Нехай кожен день зустрічає тебе своїми приємними сюрпризами та подарунками долі, здоров’я радує тебе, а друзі й рідні оточують любов’ю та піклуванням. Хай новий рік твого життя буде найщасливішим, а всі мрії здійсняться. З днем народження, друже!


Сьогодні — найпрекрасніший день в році, адже саме в цей день на світ з’явилася ти! Я щиро бажаю, щоб доля завжди була до тебе прихильна; щоб дороговказ, який горить над твоєю головою, привів тебе до справжнього щастя! Пам’ятай: у житті немає нічого неможливого, і ти неодмінно доб’єшся всього, чого хочеш! З Днем народження!


Напевно, кожна людина в свій день народження згадує і аналізує прожитий рік. Виконані вчинки, помилки, удачі, ураження. А ти от не баріться, бо в цей день потрібно відпочити від всіх серйозних думок, подякувати Господу за ще один подарований рік, і порадіти за самого себе. В житті бажаю, хоч і не багато, але щоб були перевірені часом і вчинками люди, на яких завжди можна покластися. Нехай все адресовані тобі вітання, реалізуються в твоєму житті вже з наступного дня. Бажаю мати мрію, одну, особливу, саму потаємну мрію, яка буде стимулювати твій успіх, і штовхати тебе на серйозні вчинки, яка наповнюватиме твоє життя сенсом. Бажаю якщо і мати проблеми, то тільки ті, що потім перетворяться в безцінний досвід. І нехай все, що тобі потрібно для щастя, прийде в твоє життя зовсім скоро. Нехай весь світ буде здивований твоїми успіхами. З Днем народження.


Привіт! Вітаю тебе з Новим роком життя! Бажаю безупинно й впевнено йти до своєї мети, і отримувати від життя все, що прагнеш. Нехай завжди тобі заробляється відпочиваючи, і відпочиваючи заробляється! Бажаю море задоволення й успіхів! Гарно відсвяткуй! Багато не пий, і мало теж ?


З днем народження вітаю!
Щастя, радості бажаю,
Щоб достаток був у домі,
Щоб були усі здорові.
Сміх лунав щоб навкруги,
Щоби зникли вороги,
Щоб любов завжди була,
Щоб дружинонька цвіла.
Хай із неба ангелок
Береже рідний куток!



 

Привітання з днем народження другу у прозі

Дорогий мій найкращий друже, я вітаю тебе з днем народження! Нехай у тебе все складається щасливо і найкращим чином, щоб везіння завжди було на твоєму боці, і твоя цілеспрямованість допомогла досягти високої мети в житті. Щастя тобі величезного і щирого, любові безхмарної та чистої, ясних днів і яскравих ночей, зоряного неба і приємних дрібниць. Здоровим будь і не сумуй навіть хвилинки. Нехай посмішка світиться частіше, а для більшої радості бажаю грошенят більше та у величезних кількостях.


Нехай цей день народження відкриє двері до нових звершень і перемог! Нехай успіхи відвідують кожен день на роботі і вдома! Настрою бажаю завжди відмінного — хоч греблю гати і щоб постійно щастило! Нехай здоров’я буде завжди міцним, щастя — чіпким, а все інше — найкраще і про що мріється — нехай дарує доля своєю щедрою рукою! Всіх благ і любові!


Многая літа! Бажаю тобі того, чого ми всі так сильно прагнемо, але водночас і багато маленьких особистих приводів для радості. Обіймаю ?


Від щирого серця — з днем ​​народження! Бажаю найщасливішого, чудового та прекрасного життя! Нехай твою долю супроводжують удача, успіх та любов! Бажаю твердо стояти на ногах та відчувати надійну підтримку поряд! Нехай у вікна твого будинку завжди світять сонце, добро, кохання та порозуміння!


Дорогий друже, вітаю тебе з Днем твого Народження! Бажаю тобі здоров’я, любові, успіхів по службі і взаєморозуміння з оточуючими тебе людьми! Нехай сьогоднішній сонячний день принесе багато приємних сюрпризів і обіцяє удачу на особистому фронті. Може бути саме сьогодні, в свій День Народження, ти зустрінеш свою справжню любов! Я знаю, ти потай мрієш про ту дівчину, яка стане промінцем світла в цьому світі для тебе. Адже ні для кого не секрет, що по-справжньому щасливий лише той, хто має другу половинку, яка буде любити тебе, а ти її. Ще раз з Днем Народження тебе, друже! Нехай твоє життя йде по-накатаній!



З Днем народження, мій друже!
Хай здоров’я буде дуже,
Щастя, радість, процвітання,
Щоб збулися всі бажання!


Вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю гарного кар’єрного росту, гідної зарплати і найголовніше – знайти справу свого життя, навіть якщо спочатку воно буде твоїм захопленням. Хочу сказати спасибі за те, що ти надихає мене на нові звершення, допомагаєш повірити в свої сили і просто підтримуєш у скрутну хвилин


Вітаю з днем ​​народження! Бажаю, щоб життя було яскравим і барвистим, рідні дарували радість, тепло і ласку, друзі оточували зі щирим розумінням і підтримкою, колеги поважали і цінували. Нехай все, що здається недосяжним, здійсниться, як можна швидше!


Дорогий друже, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі, від щирого серця, щастя, здоров’я, добробуту, успіхів у всіх починаннях, нехай життя йде плавно і розмірено, нехай везіння не покидає тебе жодну хвилину твого життя. Бажаю бути здоровим, адже коли людина здорова, вона може подолати всі перешкоди та добитися успіху. Бажаю, щоб тебе любили, адже коли людина кохана і в серці живе любов, вона готова перевернути гори. Бажаю бути багатим і успішним, а головне веселим, душевним і щирим другом на якого можна завжди покластися, людиною з гарячим серцем, яким я тебе знаю і люблю. З днем ​​народження, друже! Ура!


Позитивним будь, веселим,
Кльовим, добрим і здоровим.
Будь завжди на висоті.
Рухайся до своєї мети,
Життям вічно насолоджуйся,
Загалом, друже, не змінюйся.
Щастя щиро бажаю,
З Днем народження вітаю!



Дорогий друже, я знаю, що ти щаслива людина, тому що у тебе є все: прекрасна сім’я, відмінна робота, міцне здоров’я та віддані друзі! У твій день народження я бажаю тобі завжди берегти своє щастя і залишатися таким відкритим і позитивною людиною! Нехай всі мрії здійсняться, а в душі завжди панує гармонія!


У це світле свято, який піднімає настрій не тільки тобі, але і всім хто тебе знає, я бажаю бурхливого життя. Щоб колись було лежати і нудьгувати, не знаючи, куди подіти енергію. В очах у тебе завжди хайсяє радість, і горить іскра доброти. Нехай турботи додають досвіду, а робота приносить лише тільки задоволення. Бажаю щоб твоє серце не відчувало страждань, моральних мук, а тільки щоб воно розквітало від щастя, любові і доброти в ньому. Щоб тебе переповнювала любов, і це відчували всі навколишні. Ніколи не відчувати почуття самотності, хоча тебе любить стільки людей що це просто неможливо. Бажаю радіти кожному прожитому дню, і дякувати Господу за ще один прекрасний день. Нехай твій Ангел Хранитель оберігає твій шлях, і не дає тобі впасти вниз. Бажаю прожити життя так, щоб не шкодувати абсолютно ні про що, і не залишити незакінчених справ. З Днем народження вітаю. Вір в щастя, воно поруч.


 

Привітання з днем народження другу у віршах

З днем народження, друже!
Веселіше на світ дивись!
Нехай здійсняться швидше
Всі бажання твої.

Нехай в руці хрумтять банкноти:
Євро, гривні, долари…
Не підводить нехай здоров’я.
Смійся, пий та життя люби!


Знайомство наше давнє
Раптово дружбою стало.
Привітати зі святом тебе
Зараз пора настала.

Так багато хочеться сказати
Слів теплих і красивих …
Більше радості бажати,
Менше днів дощових.

Щоб з тобою поруч йшли
Хороші лише люди.
А якщо помилку зробиш,
Ніхто нехай не засудить.

Щоб ніколи не покидали
Любов, надія, віра.
Здоров’я не слабшало,
Летіла вгору кар’єра.

Тобою я дуже дорожу
І знаю, без сумніву,
Що щастя я тобі хочу.
Успіхів! З Днем народження!


Нехай сьогодні все буде так, як ти мрієш — за вікном буде прекрасна погода, а у тебе — чудовий настрій! Нехай все те, що сьогодні побажають тобі твої гості обов’язково збудеться, і твоє життя наповниться світлом, щастям і добротою! Нехай не змовкають поздоровлення, тости, а у твою честь звучать найкращі слова! Нехай в житті буде багато усмішок, сонячного світла, тепла і радості, а в будинку завжди живе щастя!



Друг! В цей день я хочу сказати тобі наступне. Якщо, не дай Бог, у тебе трапиться біда, то в цей момент я хочу бути поруч з тобою, щоб довести свою дружбу, як це робив ти неодноразово. З Днем народження, друже!


З Днем народження тебе!
У теперішні часи побажаю головного – здоров’я і сил на прийняття всього, що відбувається навколо! Миру всередині і скрізь, позитиву в кожному дні, щоб сім’я дарувала радість і тепло, а ти завжди залишався таким же, як і був – глибоким, справжнім, людяним, і добрим. Всіх благ тобі від душі!


Прийми найщиріші вітання, дорогий наш! Міцного тобі здоров’я, довгих років життя, всіх земних благ! Нехай кожен день тебе радує хорошими новинами, у житті трапляються лише найпрекрасніші події, а всі твої бажання та мрії незмінно збуваються!


З Днем народження! Бажаю купатися в океані позитиву, жити в радості, не знати смутку, завжди мати готівку та безготівку! І нехай у твоєму житті завжди присутні три кити: здоров’я, щастя та удача! Нехай вони несуть тебе разом із прекрасною долею і ніколи не відпускають!


Друже, happy birthday! Бажаю завжди залишатися молодим і гарячим перцем, бажаю вміти дати хорошої прочуханки будь-якому ворогові та відстояти своє «я» в будь-якій ситуації. Бажаю впевнено сидіти на своєму троні, видаючи укази для щастя, веселощів і любові.


Інше в категорії