Новини Запоріжжя

Дві ночі ворог атакує Запоріжжя, частина ударів здійснена КАБами, – Федоров

Дві ночі ворог атакує Запоріжжя, частина ударів здійснена КАБами, - Федоров

Ворожа армія збільшила кількість ударів по території Запорізької області, а також безпосередньо по самому Запоріжю. 

В ОВА назвали дві останні доби “складними для міста”. 

“Дві складних доби для Запоріжжя і приблизно другий тиждень, коли ворог почав обстрілювати територію Запорізької області КАБами. Основна територія, яку ворог обстрілює КАБами – це Комишуваха, населений пункт, який знаходиться в 15 км від міста Запоріжжя. І дві ночі ворог обстрілює безпосередньо місто Запоріжжя”, – сказав він. 

Федоров уточнив, що частина ударів, яка відбулася по Запоріжжю за останні два дні, точно була завдана КАБами. 

Станом на ранок, 5 людей перебувають в лікарні, серед них є діти. Всього до медичних установ звернулися за допомогою більше ніж 50 людей. 

Крім того повідомлялось, що вночі під час обстрілу в приватному секторі було зруйновано житлові будинки, одна людина загинула.

“Працівники ДСНС завершили роботу з розбору завалів, комунальники працюють на місцях і закривають плитами OSB вибиті вікна та двері. Зараз опрацьовуємо, яким чином будемо ремонтувати кровлі, щоб якомога швидше закрити аби уникнути затоплення”, – додав Федоров.

Дві ночі ворог атакує Запоріжжя, частина ударів здійснена КАБами, - Федоров

Також за його словами, в посиленому темпі працює і комісія, яка визначає ступінь руйнувань та пошкоджень аби люди могли отримали гроші за програмою “євідновлення”. 

Нагадаємо, лише за минулу добу армія рф завдала 3 ракетні удари по Запоріжжю та Ростущому, а також здійснили 15 авіаційних ударів по Запоріжжю, Кушугуму, Комишувасі та Левадному. 

Інше в категорії