Новини Тернопіль

Наркологічна клініка Пульс: Хто ми?

Наркологічна клініка Пульс: Хто ми?

Любі друзі, сьогодні хочемо познайомити мешканців Вашого міста з відомою наркологічною клінікою Пульс, що знаходиться у Львові. Ми займаємось професійним лікуванням всіх типів та видів залежностей, зокрема:

  • Алкогольна залежність.
  • Наркотична залежність.
  • Ігрова залежність (лудоманія).
  • Інші деструктивні залежності.

А також ми працюємо з адиктивною поведінкою та різними психічними розладами, які супроводжують залежного у його вживанні. В своїй практиці клініка Пульс використовує тільки сучасні та дієві методи психотерапії узалежнень! Більше десяти років ми працюємо в даній сфері. За цей час ми отримали безліч схвальних відгуків пацієнтів, з якими ви можете ознайомитись на нашому офіційному сайті та відкритих сервісах Google. Люди, з різних куточків України бажають потрапити на лікування саме до клініки Пульс. Львів – це комфортне місто для одужання від залежності!

В основі нашого терапевтичного процесу лежить авторська програма, розроблена психологами і психотерапевтами клініки Пульс. Додатково ми використовуємо елементи 12 Крокової програми, яка відома на весь світ. Процес реабілітації побудований комплексно! Ми націлені не на те, щоб людина отримала короткострокову допомогу, а на довгостроковий результат. Якісна тривала ремісія, без зривів – ось для чого ми працюємо! Для цього ми запровадили різноманітні групи самодопомоги та підтримки для залежних у відкритому соціумі. Спортивні та культурні заходи – це те, чим ми заохочуємо одужуючих залежних до нового щасливого життя, без наркотиків чи алкоголю.

Соціальна інтеграція в суспільство та повноцінне працевлаштування – мета кінцевого результату після реабілітації в наркологічній клініці Пульс!

За більш детальною інформацією та рекомендаціями стосовно початку лікування залежності, ви можете звернутися за номерами гарячих ліній:

+380634966400

+380980708772

Наші фахівці з радістю дадуть розгорнуті відповіді на поставлені запитання. Ви можете розраховувати на абсолютну анонімність та професіоналізм!

Клініка Пульс – завжди поряд!

Інше в категорії