Новини Тернопіль

“Життя з непрацюючим туалетом”: у Тернополі від каналізації відключили майже 100 квартир

"Життя з непрацюючим туалетом": у Тернополі від каналізації відключили майже 100 квартир

Упродовж липня і серпня працівники водопровідно-каналізаційної інспекції відключили від каналізації майже 100 тернопільських осель. Про це повідомляє Тернопільводоканал.

“Життя з непрацюючим туалетом. У таких невтішних реаліях опиняються злісні боржники “Тернопільводоканалу”, які тривалий час не оплачують комунальні послуги”, – йдеться в повідомленні.

Мова про тих споживачів, які заборгували “Тернопільводоканалу” три тисячі гривень та більше за послуги централізованого водопостачання та водовідведення. І впродовж тривалого часу ігнорують всі намагання водоканалівців допомогти їм розв’язати цю неприємну проблему.

Комунальники зазначили, що позбутися тягаря боргу цілком реально. Можна, наприклад, прийти у “Тернопільводоканал” і попросити фахівців розтермінувати суму боргу на певний період. Аби сплачувати його поступово, посильними для боржника і його фінансового доходу частинками.

Крім того в “Тернопільводоканал” додають, що такий радикальний спосіб взаємодії із боржниками — вимушений. Тому коли абонент вирішує питання із заборгованістю, наші фахівці відновлюють доступ до послуги централізованого водовідведення. Так, протягом серпня туалети знову повноцінно запрацювали у 18 квартирах Тернополя.

Інше в категорії