Новини Тернопіль

“70 000 грн зарплати на місяць”: роботодавці терміново кличуть працювати тих українців, яким потрібна робота

"70 000 грн зарплати на місяць": роботодавці терміново кличуть працювати тих українців, яким потрібна робота

Пошук роботи – справа подекуди нелегка. Проте за гарні знання й уміння роботодавці  готові платити непогані гроші. Українці шукають роботу в усіх містах.

Як інформує “Конкурент”, журналісти дізнавалися, хто у Луцьку може претендувати на найбільшу заробітну плату.

Для цього ми проаналізували один з популярних майданчиків для пошуку роботи та відібрали п’ятірку вакансій, де готові платити найбільші гроші.

Відкриває нашу добірку вакансія «Спеціаліст зв’язку, автоматизованих систем управління, військовослужбовець»

Роботодавець – 1 прикордонний загін ДПСУ. Тут за ваші навички готові платити від 25 000 до 125 000 гривень. Окрім того, в оголошенні додають: контакт з ДПСУ – альтернатива службі по мобілізації. Серед інших переваг:

«Повне розуміння умов та місця служби, посади, ще до укладання контакту. Можливість укладання короткострокового контракту, лише на 12 місяців (для осіб молодших за 25 років). Гідне матеріальне забезпечення. Заробітна плата та додаткові виплати згідно з Законом України. Своєчасні ротації та відпустки. Щорічна відпустка 30 діб», – йдеться у вакансії.

Оплата та додаткові виплати:

щомісячне грошове забезпечення від 25 000 грн;

одноразова виплата при укладенні першого контракту від 23360 до 29200 грн;

підйомна допомога в розмірі місячного грошового забезпечення на військовослужбовця і 50% місячного грошового забезпечення на кожного члена сім’ї військовослужбовця, який переїжджає з ним на нове місце військової служби;

грошова компенсація за піднайом житла;

право на компенсацію 50% першого внеску за кредитом, забезпеченим предметом іпотеки**, та додатково 100 000 гривень після першого року військової служби, та ще 100 000 гривень після другого.

Разом з тим до потенційного кандидата є такі вимоги:

пріоритетний вік від 18 до 45 років; високий рівень професійних навичок; вміння працювати у команді та слідувати інструкціям; організованість та відповідальність; висока відповідальність, вміння приймати рішення в стресових ситуаціях; придатність до військової служби за станом здоров’я і морально-психологічними якостями.

Серед обов’язків – організація зв’язку у підрозділі та між підрозділами, решта завдань обговорюються індивідуально з кожним.

На другому місці – вакансія «Водій-міжнародник»

Роботодавець – West Road Group. За вашу роботу готові платити від 70 000 до 100 000 гривень. Серед переваг, які зазначили автори оголошення, – можливість бронювання. Шукають же водія на автомобілі Scania «Євро 6» з напівпричепом. Вимагають від кандидата на посаду таке:

досвід роботи;

наявність закордонного паспорта;

прагнення працювати;

розвиватись;

пунктуальність;

без шкідливих звичок.

Оплата – 20% від фрахту, по приїзду з рейсу. Детальну інформацію можна отримати під час співбесіди.

Таку ж оплату праці пропонують й у вакансії «Менеджера з продажу»

Роботодавець – Мобільна оптика. Зарплата, зазначена в оголошенні, – 70 000 – 100 000 гривень. Кажуть, можна без досвіду, адже готові усьому навчити. Окрім того, у компанії пропонують:

дохід до 100 000 грн;

графік роботи – п’ятиденний з 8:00 до 18:00 службове авто (можливо із водієм) індивідуальне навчання й адаптацію за підтримки досвідченого наставника;

роботу в стабільній компанії (навіть у воєнний час), що активно розвивається та розширюється;

Разом з тим від кандидата очікують отримати комунікативні навички, вміння переконувати, енергійність, чесність та охайний діловий вигляд.

Основні завдання – пошук нових клієнтів та виконання планів продажу.

«Водіям-міжнародникам» готові платити ще більше!

Роботодавець – Остап’юк І.П., ФОП. Зарплата від 60 000 до 120 000 гривень.

Від кандидата вимагають досвід роботи, наявність коду 95 (підтвердження, що водій файно їздить), АДР (дозвіл на перевезення небезпечних вантажів, наприклад, пального) та англійська віза. Щодо останнього, то з цим у компанії можуть допомогти.

Умови роботи: міжнародні перевезення на рефрижераторах, авто – «Євро 6».

Детальніше обіцяють розповісти під час співбесіди.

Найбільшу ж заробітну плату у Луцьку готові платити «Директору виробничого підприємства»

Роботодавець – агенція «Бізнес-Екіпаж». Зарплату обіцяють аж 200 000 гривень. Від кандидата вимагають:

«Досвід керування виробничим підприємством від 3-х років обов`язковий. Вміння взаємодіяти з державними структурами, органами контролю. Уміння розробляти та впроваджувати ефективні бізнес-моделі. Чудові комунікативні навички та здатність до стратегічного мислення Високий рівень організованості та системного підходу», – йдеться в оголошенні.

Основні Функції:

керування всіма підрозділами підприємства:

постачання, виробничі підрозділи, склад, бухгалтерія і фінанси, юридичний відділ, охорона праці, торгівельний департамент; оперативне регулювання ходу виробничої діяльності;

розробка, аналіз виконання планів підприємства; формалізація бізнес-процесів та написання єдиних стандартів роботи;

впровадження систем, що вдосконалюють чи оптимізують виробничі процеси у різних структурних підрозділах;

грамотне керування колективом, штат до 200 чол., формування лояльності до компанії, мотиваційна робота;

виведення продукції на експорт;

мотивація та розвиток команди;

особисті якості: лідерські якості, орієнтація на результат, стратегічне і системне мислення, чесність, відповідальність, стабільність;

для роботи в компанії необхідно поєднувати аналітичний склад розуму і комунікабельність, уважність до деталей, наполегливість і завзятість у досягненні цілей, а також уміння швидко переключатися для вирішення різнопланових завдань.

Своєю чергою у компанії пропонують цікаву та перспективну роботу, можливості для професійного й особистісного зростання та комфортний офіс з дружнім колективом.

Інше в категорії