Новини Суми

Правоохоронці повідомили про підозру сумчанину, який за 500 доларів обіцяв домовитись із працівником сервісного центру про видачу номерних знаків

Правоохоронці повідомили про підозру сумчанину, який за 500 доларів обіцяв домовитись із працівником сервісного центру про видачу номерних знаків

Слідчі Сумського районного управління поліції у взаємодії з Управлінням стратегічних розслідувань у Сумській області за процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Суми зібрали достатньо доказів причетності 44-річного сумчанина до одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

За даними слідства, на початку червня 2024 року підозрюваний запевнив свого знайомого, що має зв’язки в Територіальному сервісному центрі МВС України, відтак зможе домовитись про придбання на його автомобіль державного номерного знаку, який би складався із конкретних літеросполук, які він хоче встановити, та яких немає у вільному доступі.

При цьому підозрюваний повідомив потерпілому, що така послуга коштує 500 доларів, які він нібито передасть працівнику сервісного центру. Після чого потерпілий звернувся до правоохоронців, відтак передача обумовленої суми відбувалась під їх контролем.

Наразі слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури повідомили чоловікові про підозру за ч. 2 ст. 369-2 (одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави) КК України. Слідство ще триває, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Інше в категорії