Новини Суми

Окружна прокуратура міста Суми – з новим керівником

Окружна прокуратура міста Суми – з новим керівником

Наказом Генерального прокурора за погодженням з Радою прокурорів на посаду керівника Окружної прокуратури міста Суми призначено Язикова Олександра Володимировича.

Довідково: народився Олександр Язиков у 1979 році в м. Харків. У 2001 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого, у тому ж році розпочав трудову діяльність в органах прокуратури як помічник прокурора Московського району м. Харкова, де й працював протягом трьох років на різних посадах. Майже чотири роки обіймав посади різного ступеня в прокуратурі Харківської області та міжрайонних прокуратурах Харківщини. З 2008 року працює на Сумщині, упродовж чотирьох років, зокрема, обіймав посаду прокурора Кролевецького району, понад чотири роки перебував на посаді начальника відділу Сумської обласної прокуратури З лютого 2019 року очолював Охтирську міську, а потім окружну прокуратуру.

Попередня займана посада з 2021 року – керівник Охтирської окружної прокуратури Сумської області.

Відзнаки: «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» ІІІ ступеня, нагрудний знак «Почесний працівник прокуратури України.

Інше в категорії