Новини Сімферопіль

У Криму до 8 вересня діятиме штормове попередження через сильний вітер – МНС РФ

У Криму до 8 вересня діятиме штормове попередження через сильний вітер – МНС РФ

  У Криму до 8 вересня діятиме штормове попередження через сильний вітер – МНС РФ

У Криму 7 та 8 вересня продовжує діяти штормове попередження через сильний вітер до 22 м/с, повідомило російське Міністерство надзвичайних ситуацій Криму.

«За даними Кримського управління з гідрометеорології та моніторингу навколишнього середовища, протягом доби 7 та 8 вересня у Криму очікується посилення північно-східного вітру 17-22 м/с», – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в анексованому Криму російська влада продовжила штормове попередження до 6 вересня.

До цього у Джанкойському районі пройшли сильні зливи, внаслідок чого затопило 25 приватних будинків, повідомляло російське управління МНС у Криму.

6 вересня повідомлялося, що у двох районах Криму через сильні зливи затопило 47 приватних домоволодінь та 67 присадибних ділянок.

Наприкінці травня на Крим та Севастополь обрушився ураганний вітер, внаслідок чого десятки сіл залишалися без електрики.

26 листопада 2023 року Крим та Севастополь накрив сильний шторм – у різних регіонах було повалено тисячі дерев, сотні будинків отримали пошкодження. Згідно із заявою російської влади Криму, через шторм загинуло п’ятеро людей.

Роскомнагляд (Роскомнадзор) намагається заблокувати доступ до сайту Крим.Реалії. Безперешкодно читати Крим.Реалії можна за допомогою дзеркального сайту: https://dfs0qrmo00d6u.cloudfront.net. Також слідкуйте за основними подіями в Telegram, Instagram та Viber Крим.Реалії. Рекомендуємо встановити VPN.

Інше в категорії