Новини Сімферопіль

Росіяни стали рідше купувати нерухомість у Криму – Ескендер Барієв

Росіяни стали рідше купувати нерухомість у Криму – Ескендер Барієв

Ескендер Барієв   Росіяни стали рідше купувати нерухомість у Криму – Ескендер Барієв

Росіяни перестали купувати нерухомість в анексованому Криму, усвідомлюючи можливість вимушеного від’їзду. Про це він розповів голова правління Кримськотатарського ресурсного центру (КРЦ), член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв в інтерв’ю Radio NV.

«Поки не можна говорити про масову евакуацію росіян із Криму, проте ми спостерігаємо важливу зміну в їх поведінці. Раніше вони активно купували майно на півострові, але зараз багато хто вже говорить про те, що це їм не потрібно, оскільки вони в Криму тимчасово», – зазначив він.

Барієв підкреслив, що одним із факторів зниження попиту на нерухомість є часті вибухи в Криму та успішні операції Сил оборони України. Він додав, що росіяни стали обережніше ставитись до свого майбутнього на півострові, хоча російська пропаганда все ще намагається переконати їх, що Крим захищений і вони у безпеці.

Президент Спілки фахівців з нерухомості України Віктор Несін в інтерв’ю Крим.Реалії наголошував, що вкладення коштів у нерухомість у Криму, зокрема елітну, є надто ризикованим рішенням. Ринок елітної нерухомості в Криму, на думку експерта, навряд чи чекають на суттєві зміни найближчим часом.

Роскомнагляд (Роскомнадзор) намагається заблокувати доступ до сайту Крим.Реалії. Безперешкодно читати Крим.Реалії можна за допомогою дзеркального сайту: https://dfs0qrmo00d6u.cloudfront.net. Також слідкуйте за основними подіями в Telegram, Instagram та Viber Крим.Реалії. Рекомендуємо встановити VPN.

Інше в категорії