Новини Сімферопіль

Росія тримає у Чорному морі носій ракет «Калібр» – ВМС України

Росія тримає у Чорному морі носій ракет «Калібр» – ВМС України

У день масованого обстрілу України 26 серпня Росія тримала у Чорному морі чотири носії «Калібрів»   Росія тримає у Чорному морі носій ракет «Калібр» – ВМС України

Росія тримає у Чорному морі носій крилатих ракет «Калібр» загальним залпом до 4 ракет, повідомляють у телеграмі Військово-Морські сили ЗСУ.

За даними військових, в Азовському морі російських кораблів немає, а в Середземному морі є два російські кораблі, носії крилатих ракет «Калібр» відсутні.

У день масованого обстрілу України 26 серпня Росія тримала у Чорному морі чотири носії «Калібрів».

У червні представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив, що Росія ховає великі кораблі і носіїв «Калібрів», але «полювання не має зупинятися».

У квітні у ВМС України заявили, що від початку повномасштабної війни Чорноморський флот Росії втратив близько третини своїх кораблів через ураження російських суден під час українських ударів.

Роскомнагляд (Роскомнадзор) намагається заблокувати доступ до сайту Крим.Реалії. Безперешкодно читати Крим.Реалії можна за допомогою дзеркального сайту: https://dfs0qrmo00d6u.cloudfront.net. Також слідкуйте за основними подіями в Telegram, Instagram та Viber Крим.Реалії. Рекомендуємо встановити VPN.

Інше в категорії