Новини Сімферопіль

Дональд Трамп не підтвердив розмов із Путіним, але заявив, що це було б «розумно»

Дональд Трамп не підтвердив розмов із Путіним, але заявив, що це було б «розумно»

Колишній президент США Дональд Трамп   Дональд Трамп не підтвердив розмов із Путіним, але заявив, що це було б «розумно»

Колишній президент США Дональд Трамп відмовився повідомити, чи спілкувався він із президентом Росії Володимиром Путіним після відходу з посади, але заявив, що це було б розумно.

«Я не коментую це», – сказав Трамп під час сесії запитань і відповідей у Чиказькому економічному клубі.

«Але я скажу вам, що якщо я це зробив, це було розумно. Якщо я дружній з людьми, якщо я можу мати стосунки з людьми, це добре, а не погано з точки зору країни», – додав експрезидент і кандидат від Республіканської партії на виборах США 2024 року.

У новій книжці журналіста Washington Post Боба Вудворда йдеться про те, що Трамп спілкувався з Путіним під час семи приватних телефонних дзвінків після того, як залишив Білий дім у січні 2021 року.

Вудворд також повідомив у своїй книжці «Війна», що Трамп таємно відправив російському президенту тестери на COVID-19 у розпал пандемії. Речник Трампа Стів Ченг назвав повідомлення неправдивим, а книгу, що «або лежить у відділі художньої літератури дисконтного книжкового магазину, або використовується як туалетний папір».

У вересні перед початком перемовин з українським президентом Трамп заявив, що працюватиме як з Україною, так і з Росією, щоб покласти край війні.

Роскомнагляд (Роскомнадзор) намагається заблокувати доступ до сайту Крим.Реалії. Безперешкодно читати Крим.Реалії можна за допомогою дзеркального сайту: https://dfs0qrmo00d6u.cloudfront.net. Також слідкуйте за основними подіями в Telegram, Instagram та Viber Крим.Реалії. Рекомендуємо встановити VPN.

Інше в категорії