Новини Львів

Ударила ножем в шию: на Львівщині жінка вбила свого співмешканця

ФОТО: ГУНП у Львівській області

На Львівщині поліцейські затримали підозрювану у вбивстві співмешканця. Жінка під час конфлікту завдала чоловіку удару ножем в шию, після чого він помер. Нападниця втекла з місця події та переховувалась у родичів, де її і розшукали правоохоронці. Жінка тепер може сісти за ґрати на строк до п’ятнадцяти років. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

У четвер, 22 серпня близько першої години ночі між 39-річною жителькою райцентру та її 43-річним співмешканцем виник конфлікт, який розпочався у квартирі, а продовжився на сходовій клітині. Під час сварки жінка завдала чоловікові удару ножем у шию, спричинивши смертельні травми, після чого втекла з місця події.

«Проведеними заходами правоохоронці встановили місце перебування зловмисниці, яка переховувалась у родичів та затримали її в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

ФОТО: ГУНП у Львівській області

Раніше повідомляли: жителька Львівщини молотком вбила свого співмешканця, а тіло викинула у рів

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Джерело

Інше в категорії