Новини Львів

Жителю Львова, який ударив ножем товариша, загрожує до восьми років тюрми

ФОТО: ГУНП у Львівській області

У Львові чоловік під час конфлікут поранив ножем товариша. Правоохоронці повідомили йому про підозру. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

За даними поліцейських, між чоловіками виник конфлікт під час розпивання спиртного. За скоєне підозрюваному загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років. Поранений перебуває у лікарні.

Подія сталась 22 липня близько 22.00 у підземному переході на вулиці Любінській. Між двома товаришами, жителями Львова віком 37 та 39 років, які розпивали спиртне, виник конфлікт, під час якого старший завдав молодшому удар ножем у ділянку живота. Після цього зловмисник втік з місця події.

Пораненого чоловіка виявила перехожа, яка надала йому першу допомогу та викликала на місце події бригаду медиків. Зараз чоловік перебуває у лікарні.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили особу втікача та його місцезнаходження.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

ФОТО: ГУНП у Львівській області

Читайте також: стали відомі деталі затримання вбивці Ірини Фаріон у Дніпрі

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Джерело

Інше в категорії