Новини Луганськ

У Луганську пролунало близько десятка потужних вибухів, – ФОТО, ВІДЕО

У Луганську пролунало близько десятка потужних вибухів, - ФОТО, ВІДЕО

У тимчасово  окупованому Луганську, сьогодні зранку, 19 липня, пролунало близько десятка потужних вибухів.

У Луганську пролунало близько десятка потужних вибухів, - ФОТО, ВІДЕО

Помітно стовп диму в районі колишнього Луганського авіаучилища штурманів.

Як повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор вже вкотре «приліт» по вищому авіаційному училищу, яке росіяни використовують як військову базу, зберігають та ремонтують там бронетехніку. До речі, і вертолітний майданчик використовують за призначенням…

Місцеві пишуть про задимлення в розмір п’ятиповерхівки, а отже окупанти ще довго підраховуватимуть втрати. Діляться також і відео з загорянням магазину на вулиці Лутугинській, але пишуть, що пожежа там почалася до “прильотів”. Варто зазначити, цей район міста – промисловий. Саме там, вздовж залізничих колій розміщені десятки  ангарів та складів, які не використовуються за призначенням, але є дуже зручними для ремонту військової техніки та зберігання зброї.

Постраждала і власність місцевих колаборантів. Як, наприклад, м’ясокомбінат Тетяни Молчанової. Яка, до речі, і досі має державні нагороди та звання Героя України – поки… І це зовсім не заважає їй їздити до москви та петербургу на так звані виставки “досягнень народного господарства”, пригощати вбивць м’ясними делікатесами.

Помітили місцеві і те, що окупаційна влада не дуже турбується про їх життя та існування. Сирени ніхто не чув, а на пожежу «мчс лнр» їхати не поспішають. Тож люди самотужки намагалися боротися з вогнем, забирати продукти та відтягувати автівки.

Інше в категорії