Новини Луцьк

У Підгайцівській громаді зʼявилася нова прийомна сімʼя

У Підгайцівській громаді зʼявилася нова прийомна сімʼя

Фото ілюстративне

Розпорядженням начальника Луцької районної державної адміністрації утворили нову прийомну сім’ю, яка функціонуватиме на території Підгайцівської сільської ради. 

На виховання та спільне проживання влаштували трьох дітей, позбавлених батьківського піклування, віком 12, 8, та 3 років, які є рідними між собою. Крім того, в сім’ї виховують двох власних дітей старшого шкільного і дошкільного віку. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Луцької РДА.

Попередньо подружжя, яке стало прийомними батьками, надало до служби у справах дітей Луцької райдержадміністрації передбачений законодавством пакет документів і успішно пройшло курс підготовки кандидатів в прийомні батьки у Волинському обласному центрі соціальних служб.

«Якщо ви сім’я або особа, яка має досвід виховання дітей, і бажаєте подарувати своє тепло дітям, які залишились без батьківської опіки, та стати батьками-вихователями/прийомними батьками, звертайтеся до служби у справах дітей по місцю проживання за отриманням попередньої консультації», – йдеться у дописі.

 

Інше в категорії