Новини Луцьк

Машини для переробки м’яса: які обрати

Машини для переробки м’яса: які обрати

РЕКЛАМА Машини для переробки м’яса

Щоб на полицях вітчизняних магазинів була в достатній кількості продукція тваринництва, потрібне м’ясопереробне обладнання, без якого неможливо впоратися з великими об’ємами сировини.

Вимоги до м’ясопереробного обладнання

Наразі питання ринкового асортименту вирішила не лише відносно достатня кількість та висока якісь запропонованих машин. Ситуація останніх десятиріч має характерну ознаку – за бажання придбати «щось надійне та зручне» мова йде вже не обов’язково про імпорт. Вітчизняні компанії упевнено відвойовують частину ринку шляхом сертифікації виробництва, застосування західних технологій та матеріалів. Їх продукція відповідає всім вимогам, що до неї висувають державні контрольні органи та користувачі:

  • Висока продуктивність за одиницю часу.
  • Міцна конструкція, якісне складання, надійна робота.
  • Високий рівень функціональності.
  • Автоматизація, можливість роботи за програмою.
  • Безпечні для персоналу, що їх обслуговує.
  • Відповідають санітарно-гігієнічним нормам.
  • Ергономічність.
  • Машина має сучасний вигляд, зроблена із застосуванням передових досягнень.

Серед обов’язкових вимог також забезпечення запасними частинами у повному обсязі, надання фірмового обслуговування та гарантія на нові вироби.

М’ясопереробне обладнання Rozfood

Фаршемішалки

Компанія Rozfood пропонує великий перелік обладнання для переробки м’яса. Серед найпопулярніших машин – фаршемішалки, які представлені в каталозі в широкому асортименті. Універсальні лопатеві мають об’єм діжі від 180 літрів до 3600 літрів. Шнекові (спіральні) з діжею на 600 літрів призначені для ретельного перемішування сировини і підходять для щільних та в’язких сумішей. Є моделі атмосферні та вакуумні, з одним чи двома робочими валами.

Вакуумний масажер

Вакуумний масажер, хоч і схожий на фаршемішалку, але використовується тільки для маринування м’яса. Яке, до речі, виходить за його допомогою просто чудовим, бо в цій машині на сировину діють одразу три фактори: вакуум, спеціальні лопасті і тумблювання. Як наслідок, оброблений продукт виходить щільним, м’яким, повністю просоченим маринадом.

Варочні та жарочні котли

За допомогою електричного варочного котла можна забезпечити термообробку одразу великої кількості сировини, бо його місткість, залежно від моделі, знаходиться в межах від 450 літрів до 1000 літрів. Непряма система нагрівання через терморубашку з оливою унеможливлює підгоряння продукції. Жарочний котел більш функціональний, бо за його допомогою можна не тільки варити сировину, але ще й смажити її або тушкувати.

Крім перелічених машин, ще є багато додаткового обладнання: обвалочні дебонери, візки для фаршу (китаянки), тунелі стікання ін’єктованого м’яса, подрібнювачі заморожених блоків, станції приготування розсолу, термоусадочна машина, підіймачі та перекидачі китаянок і та ін.

Інше в категорії