Новини Київ

Російський безпілотник влучив у житловий будинок у Києві (відео)

Російський безпілотник влучив у житловий будинок у Києві (відео)

У Соломʼянському районі в багатоквартирному будинку зазнали пошкоджень кілька квартир на верхніх поверхах будівлі

У Соломʼянському районі столиці стався вибух. За попередньою інформацією російський безпілотник влучив у житловий будинок. Про це повідомив очільник КМДА Віталій Кличко.

«Попередньо, ворожий БпЛА влучив у житловий будинок. Екстрені служби прямують на місце», – зазначив він.

У київській багатоповерхівці, куди потрапив ворожий дрон, горять верхні поверхи pic.twitter.com/ijI2GOu9Om

— ГЛАВКОМ (@GLAVCOM_UA) October 25, 2024

За словами Кличка, у Соломʼянському районі, у висотному будинку, куди влучив ворожий дрон, горять верхні поверхи. Пошкоджені квартири на 17, 18, 19 поверхах.

Як зазначила пресслужба КМДА, у Соломʼянському районі в багатоквартирному будинку зазнали пошкоджень кілька квартир на верхніх поверхах будівлі. Інформація про наслідки та потерпілих уточнюється.

Попередньо зазнали пошкоджень кілька квартир на верхніх поверхах будівлі. Виникла пожежа. Інформація про наслідки та потерпілих уточнюється, повідомили в КМВА. pic.twitter.com/Y2YUk0A2hs

— ГЛАВКОМ (@GLAVCOM_UA) October 25, 2024

Згодом начальник КМВА Сергій Попко зазначив, що у багатоквартирному будинку в Соломʼянському районі проводиться евакуація мешканців.

«Крім того, є інформація щодо падіння уламків на відкритій місцевості в Шевченківському районі. Попередньо, без постраждалих. Інформація уточнюється», – розповів він.

У Telegram-каналі ДСНС згодом опублікували жахливі кадри наслідків влучання БпЛА.

У ДСНС показали жахливі кадри влучання БпЛА у багатоповерхівку Києва

Частково пошкоджені квартири на 17, 18 та 19 поверхах. Людей евакуювали pic.twitter.com/wjqzatvV7C

— ГЛАВКОМ (@GLAVCOM_UA) October 25, 2024

Як відомо, станом на 20:55 у Києві та низці областей України була оголошена повітряна тривога. Тривога пов’язана із загрозою ударних дронів.

Нагадаємо, у Києві під час повітряної тривоги чутно сильні вибухи. Як повідомив начальник КМВА Сергій Попко, в столиці працює протиповітряна оборона. Він закликав киян перебувати в укриттях до відбою повітряної тривоги.

До слова, у ніч на 25 жовтня російські війська здійснили масовану атаку на Україну, використовуючи 63 ударні «шахеди» та інші дрони невстановленого типу. Атаки здійснювалися з напрямків російських міст Орел, Курськ і Приморсько-Ахтарськ.  

Інше в категорії