Новини Івано-Франківськ

З 1 жовтня графіки знеструмлень на Прикарпатті діятимуть по-новому: що зміниться

З 1 жовтня графіки знеструмлень на Прикарпатті діятимуть по-новому: що зміниться

На Прикарпатті на рік вводять нові графіки погодинних вимкнень. Діятимуть вони з 1 жовтня.

Як наголошують енергетики, оновлення графіків не означає їхнє застосування. Все залежить від вказівки Укренерго, пише “Галка” з посиланням на “Прикарпаттяобленерго”.

Що зміниться у ГПВ з 1 жовтня?

З початку наступного місяця для споживачів не буде поділу на підчерги. Залишиться лише 6 черг, які розподілять між побутовими та непобутовими споживачами Івано-Франківської області. Також прикарпатці, заживлені за тими ж лініями, що й критична інфраструктура, підпадатимуть під вимкнення.

Де дізнатися про нові графіки погодинних вимкнень?

Оновлені з 1 жовтня ГПВ можна буде дізнатися на сайті АТ «Прикарпаттяобленерго» (головна сторінка – «Графіки вимкнень» – «Графіки погодинних вимкнень») або за посиланням.

Також дізнатися свою чергу вимкнень можна:

  1. на сайті за номером особового рахунку або адресою проживання. Для непобутових споживачів за номером лічильника.
  2. у Вайбер-боті: Відсутнє світло – Черга вимкнень.

Енергетики просять протягом перших днів жовтня перейти за вказаними вище сервісами та перевірити, чи змінилася черга ГПВ.

“Хоча поки графіки в нашій області не діють, проте ситуація в енергосистемі після масованих обстрілів залишається нестабільною, і в будь-який момент може надійти розпорядження про відновлення застосування обмежень електроенергії для споживачів”, – підкреслюють у “Прикарпаттяобленерго”. 

Інше в категорії