Новини Івано-Франківськ

Мобільний клас безпеки: поліція охорони та ДСНС організували профілактичний захід для дітей

Сьогодні агенти безпеки на базі пожежно-рятувальної частини №2 м.Житомира організували просвітницький урок для міського-культурного спортивного центру Житомирської міської ради, а саме літнього табору «Патріот».

Під час заходу діти взяли участь в інтерактивній бесіді з пожежної безпеки, безпеки на воді та побуті. Поліцейські пояснили особливості служби правоохоронців. Діти дізнались, як працюють охоронні системи і яким чином.

Пресофіцерка Головного управління ДСНС у Житомирській області Юлія Севастьянова та фахівчиня з комунікації УПО Житомирської області Катерина Пархомчук показали присутнім макети боєприпасів та нагадали їм алгоритм дій при виявленні підозрілих або небезпечних предметів. Адже знання заходів безпеки допоможе уникнути загрози та врятувати життя.

Відео дня

Окрім профілактичного заходу на вихованців літнього табору чекала цікава екскурсія пожежною частиною.

Також, кожен мав змогу відчути себе справжнім гарантом безпеки та захисником правопорядку, примірявши поліцейське та рятувальне спорядження.

Відпочивальникам табору працівники поліції та ДСНС нагадали номери екстрених служб та розглянули алгоритми дій у можливих небезпечних ситуаціях.

Управління поліції охорони в Житомирській області

 

Джерело

Інше в категорії