Новини Хмельницький

SWAP-вечірка у Хмельницькому: містян кличуть безоплатно оновити гардероб і обмінятися одягом та книгами

SWAP-вечірка у Хмельницькому: містян кличуть безоплатно оновити гардероб і обмінятися одягом та книгами

У Хмельницькому проведуть White Elephant Party. Учасники обміняються одягом, аксесуарами, парфумами та книгами, познайомляться між собою та проведуть час у затишній атмосфері. Участь безкоштовна.

Про це повідомляють організатори – освітньо-культурний Гончаренко центр. Вони кажуть: для участі потрібно принести свої речі до Гончаренко центру, а далі кожен учасник та учасниця отримає за свої речі жетони, які зможе безкоштовно обміняти на щось інше.

Долучайтеся до нашої першої White Elephant Party. Це – вечірка з обміну парфумами, прикрасами, сумками, книгами та іншими приємними дрібницями, які більше не знаходять місця у вашому житті, але можуть принести радість комусь іншому, – діляться у Гончаренко центрі Хмельницький.

Приносити на SWAP-вечірку можна одяг у хорошому стані, аксесуари (сумки, біжутерія, шарфи), парфуми, а також книги українською чи англійською мовами.

Максимальна кількість предметів для обміну від одного учасника – 20. Тобто це можуть бути 10 предметів гардеробу, три сумки, дві коробочки парфум і п’ять книг. Їх можна буде обміняти на речі інших людей. Усе обмінюється на все. Наприклад, книгу – на сукню, а рюкзак – на плащ, — кажуть організатори.

Обмін матиме декілька правил: усі речі для обміну мають бути гарної якості. З аксесуарів обміну підлягають так звані «великі» речі – сумки, шарфи, шапки, рюкзаки, пояси, краватки, шкарпетки тощо.

SWAP-вечірку проведуть у суботу, 19 жовтня о 13:00 у місцевому Гончаренко центрі, що на вулиці Свободи 18/2 (офіс 45). Для участі необхідно заповнити коротку форму за цим посиланням.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

Читайте також: “Безоплатні онлайн-консультації психологів та психіатрівдля дітей”.

Інше в категорії